U KORAK SA BEKVALČEVIMA: Nataša sa sestrama snima rijaliti šou?

Nataša Bekvalac je pristala da sa sestrama Kristinom i Draganom i sestričnom Zoi učestvuje u šouu "U korak sa Bekvalčevima". Za početak će snimiti 12 epizoda rijalitija koji će se emitovati samo na Jutjubu.

Nata je zahtevala da se ni u jednom kadru ne vide njene ćerke Hana i Katja.

- Nata je nedavno imala sastanak sa producentima, za početak su dogovorili snimanje 12 epizoda rijalitija čiji je radni naziv "U korak sa Bekvalčevima". To će zapravo biti srpska verzija svetski poznatog rijalitija "U korak sa Kardašijanovima", u kome su se proslavile Kim, Kloi, Kortni, Kendal i Kajli Kardašijan. Zanimljivo je što se Natin šou neće emitovati na nekoj televiziji, već samo na Jutjubu - priča naš dobro obavešten izvor blizak pevačici i dodaje:

- Bekvalčeva je na početku bila skeptična jer nije želela etiketu učesnice rijalitija, ali je poklekla na nagovor sestričine Zoi, kojoj je potrebna medijska pažnja s obzirom na to da je na početku karijere. I sestra Kristina je odmah dala zeleno svetlo jer već ima iskustva u rijalitiju (učestvovala je u "Survajveru" 2012. godine). Najstarija Dragana ne voli javno da se eksponira, ali je zbog porodice pristala da učestvuje.

Kako otkriva izvor, Nata je imala jedan uslov.

Sestre Bekvalac neće dobiti honorar za snimanje ovog rijalitija, već se uzdaju u zaradu koju će ostvariti preko Jutjuba. Ako budu imale veliki broj pregleda, one nedeljno mogu da inkasiraju i do 20.000 evra, što je rekord koji je postavila Ceca Ražnatović kad je 2016. na Jutjubu objavila svoj album "Autogram".

- Ona je tražila da se ni u jednom kadru ne vide njene ćerke Hana i Katja, što je organizator rijalitija Nedeljko Kiš, koji je i pevačicin blizak prijatelj, prihvatio. Snimanje bi trebalo da počne već krajem avgusta - priča izvor i otkriva detalje rijalitija:

Snimaće na salašu

- Svaka epizoda će pratiti jedan dan porodice Bekvalac, a u centru pažnje će biti Nataša. Najviše kadrova će snimiti na njenom salašu u Čeneju, a kamere će pratiti Bekvalčeve i kako idu u spa-centar, u frizerski salon, dok snimaju u muzičkom studiju, dok imaju nastupe... Ako gledanost bude velika, one se neće zaustaviti na 12 epizoda, već će rijaliti dobiti i novu, drugu sezonu, u kojoj bi mogli da se nađu i ostali članovi mnogobrojne familije Bekvalac.

Izvor: Informer
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još