IMALA SAM TEŠKU FAZU I TADA SAM SE TETOVIRALA: Bojana Ordinačev progovorila o životu i ljubavi!

Ulogom Kristine u seriji “Istine i laži” harizmatična plavuša Bojana Ordinačev oduševila je gledaoce. Svojom pojavom, osmehom i lepotom Bojana je krčila put korak po korak. Nije grabila za uspehom. Pozorište je njeno glumačko stanište, a serije su izleti u kojima uživa i daje sto odsto sebe. Pre nekoliko nedelja snimala je novu seriju i nada se uspehu od jeseni, kada počinje njeno prikazivanje na Javnom servisu Srbije.

- Snimam seriju “Junaci našeg doba” na RTS-u. Završila sam jedan velik projekat kakva je bila serija “Istine i laži”. Srećna sam i zadovoljna time. Od septembra ću da mislim na posao. Zaslužila sam da se malo odmorim - Bojana Ordinačev.

Početak leta ste proveli na Crnogorskom primorju. Da li ste napunili baterije za predstojeće projekte?

- Baš sam uživala, kupala se, sunčala, bilo je super vreme. More obožavam, posebno kada je predsezona. Obožavam da odem dole. More i motori me opuštaju.

Neko ste ko voli da sluša grupu “Van Gog”. Na novom albumu oni pevaju da su bili na dnu, a i o suzama. Da li se i to vama dešavalo?

- Pa da. Prosto “Van Gog” je život. Oni ne ulepšavanju stvarnosti, ne pevaju o romansiranim biografijama. Čak i u momentima suza i kada vam je teško, život treba voleli.

Da li se na ulici više okrećete kada vas zovu Kristina iz serije “Istine i laži“ ili Bojana?

- Kako kada. Navikla sam. Odazivam se na oba imena.

Priča se da će biti nastavka serije “Istine i laži”?

- Ja ne znam da li će biti. Svi se nadamo, želimo. Svi koji mi nedostaju sa njima se vidim, družimo se.

Znači, kod vas ne postoji doza ljubomore?

- Ne postoji. Ja ne biram takve ljude. Uživam s ovima sa kojima se volim.

Vaše telo krasi i jedna tetovaža. Da li ćete uraditi još neku?

- Ne verujem. Ljudi kažu kada ti krene ne prestaješ. Eto meni nije krenulo za ovih 20 godina od kada sam uradila prvu tetovažu. Dosta je ova jedna.

Šta vam predstavlja tetovaža?

- Imala sam tešku godinu u svom životu, tešku fazu i kada je sve to prošlo, ja sam se istetovirala. To je žena mačka, ratnica. I onda sam to istetovirala kao simbol perioda koji sam prevazišla. Volim tu tetovažu i dalje i nisam se pokajala šta sam je uradila.

Kristina nema sreće u ljubavi?

- Za razliku od mene. Nadam se da će snimati sledeću sezonu i da će Kristina naći adekvatnog muškarca i udati se.

A kada je vaš privatan život u pitanju?

- U privatnom životu je kako hoću. Uvek sam tvrdoglava. Takva sam se rodila. Nije ni mojim roditeljima jasno zašto sam takva.

Znači kod vas nema ništa da se mora?

- Ja uz moranje nisam odrasla. Samo uz sreću i ljubav.

Izvor: Blic.rs
Foto: bojanaordinacev/Instagram

Pogledajte još