LJUBAV UMIRE: Kako se horoskopski znaci ponašaju kad im je veza u krizi?

Horoskop otkriva kako se pojedini znaci ponašaju kad im je veza u krizi.

Ovan

U vezama s pripadnicima ovog znaka krizu ćete prepoznati po nedostatku strasti i žara u očima. Štaviše, nedostatak strasti uglavnom je glavni razlog prekida kod Ovnova, a tome prethodi flert sa suprotnim polom. Takođe, kad ljubav počne da se gasi, oni postaju bezobrazni i otresiti.

Bik

Kad su Bikovi zaljubljeni, to je vidljivo već na prvi pogled. Stalno imaju potrebu da dodiruju i maze svog partnera ili partnerku, a kad nestane nežnosti, vreme je da se zapitate. Takođe, teško se odlučuju na prekid veze, ali jednom kad prekinu, više se ne vraćaju starim ljubavima.

Blizanci

Ako se vaš partner više ne smeje, teško komunicira s vama i ne trudi se da bude duhovit, a rođen je u ovom horoskopskom znaku, vreme je za uzbunu. Ipak, oni su prevrtljivog raspoloženja pa ponekad spominju raskid i kad ga ustvari ne žele, pa su velike šanse da se predomisli i nastavi vezu kao da se ništa nije dogodilo.

Rak

Rak je znak koji gotovo nikad ne prekida vezu jer svaku ljubav doživljava kao "onu pravu". Ipak, kad i sam shvati da se vašoj vezi bliži kraj, verovatno će se svim silama truditi da vas iznervira, a zaboraviće i šta je uopšte romantika. Osim toga, postaće neraspoložen i plačljiv.

Lav

Lavovi su po prirodi diktatori, a to još više dolazi do izražaja kad nastupi kriza u vezi. On može da bude vrlo tvrdoglav i može početi sve više vremena da provodi s prijateljima, a verovatno će vam i često spominjati da mu je užasno dosadno u životu.

Devica

Pripadnici ovog znaka tokom ljubavne krize postaju cinični, često se ljute i stalno prigovaraju. Ipak, ako iskreno porazgovarate, postoji šansa da vaša veza opstane.

Vaga

Ako vam je veza u krizi, budite sigurni da je Vaga već našla rezervu. Oni ne znaju da budu sami, a prvi znak za uzbunu biće ako primetite da je vaš partner odjednom hladan i da ga vaši problemi nimalo ne zanimaju.

Škorpija

Prvi znak da vam je veza u krizi je manjak intime, ali i ljubomora te konstantno prebacivanje.

Strelac

Strelčevi su po prirodi jako iskreni. Iako vole flert, ne vole neveru. Kad počne da se hladi, većinu vremena će provoditi van kuće tražeći svoju slobodu.

Jarac

Nabija vam osećaj krivice za najrazličitije postupke, drži se na distanci i otresit je. Upravo su to znaci da se Jarac sprema na raskid. Ipak, on se vrlo teško odlučuje na prekid veze, čak i kad postoje vrlo ozbiljni problemi. Naime, i ako ga prevarite, Jarac će verovatno preći preko toga, ali vam to neće zaboraviti.

Vodolija

Oni prekidaju na potpuno detinjast način. Jednostavno prestanu da se javljaju i maksimalno vas ignorišu ponašajući se kao da nikad niste postojali u njihovom životu. Treba li vam jasniji znak da je vaša veza gotova?

Ribe

Emotivne Ribe ne znaju da se nose s problemima pa se radije povlače i izgledaju apsolutno nezainteresovano. Ako primetite da su ovi brbljivci odjednom utihnuli, zapitajte se šta se događa.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još