"PRIJATELJI" PONOVO NA OKUPU: "Lego" proslavlja četvrt veka kultne serije

Prijatelji Rejčel, Monika, Čendler, Ros, Džoi i Fibi ponovo su se okupili u svom omiljenom sastajalištu "Central perk", ovog puta u "Lego" svetu.

Povodom 25. godišnjice od kada se pojavila nekada veoma popularna serija "Prijatelji", kompanija "Lego" je predstavila novi set kockica "Central perk". Ovo je svima dobro poznat kafić u kojem su se šestoro prijatelja redovno okupljali.

- Set od 1.079 kockica, odličan za igranje, ali i gledanje, sigurno će izmamiti pažnju u svakoj sobi u kući - navode iz danske kompanije igračaka.

Postavka od figurica uključuje i sedam likova, i to Rosa, Rejčel, Čendlera, Moniku, Džoija, Fibi i Gantera, kao i delove nameštaja.

- Graditelji mogu da izgrade i binu na kojoj je Fibi izvodila svoje pesme uz gitaru, tu je i aparat za kafu od cigle, gitara ili posude sa kolačima - ali i drugi autentični predmeti, dodaju u "Legu".

Televizijski sitkom "Prijatelji", koji su kreirali Dejvid Krejn i Marta Kaufman, premijerno je bio emitovan na En-Bi-Siju od 22. septembra 1994. do 6. maja 2004. godine u trajanju od 10 sezona. Glumački ansambl su činili Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer.

"Lego" set će se u prodaji pojaviti od 1. septembra.

Izvor: RTS
Foto: Lego/Promo

Pogledajte još