SKRHANI SMO, BILI SMO PORODICA: Zvezde serije "Prijatelji" oglasile se nakon smrti Metjua Perija

Američki glumac Metju Peri pronađen je mrtav u subotu uveče na svom imanju u Los Anđelesu, a sumnja se da se utopio u đakuziju. Čekaju se rezultati toksikološke analize, kada će zvanično biti saopšten uzrok smrti slavnog glumca koji je preminuo u 55. godini.

Čuvena petorka iz "Prijatelja" konačno je objavila zajedničko saopštenje o Metjuu Periju, kao što je i najavljivano.

Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Met Leblank i Dejvid Švimer progovorili su o voljenom kolegi i prijatelju sa kojim su od 1994. do 2004. glumili u sitkomu "Prijatelji".

Zajedničko saopštenje dato je za američki magazin "People":

- Svi smo potpuno skhrani gubitkom Metjua. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo porodica. Imamo toliko toga da kažemo, ali upravo sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i suočimo se ovim neslagledivim gubitkom. Vremenom ćemo više reći, kako i kada budemo mogli. Za sada su naše misli i naša ljubav sa Metjuovom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voleli širom sveta - navodi se u poruci koju potpisuju Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Met Leblank i Dejvid Švimer.

Čuvena šestorka glumila je u "Prijateljima" 10 godina, snimili su 10 sezona kultne serije. Pomno se pratilo kada će se oglasiti. Zna se da ih je sa Metjuom Perijem spajalo istinsko prijateljstvo.

Reditelj serije "Prijatelji" Kevin Brajt i koautori sitkoma Marta Kofman i Dejvid Krejn objavili su juče zajedničko saopštenje povodom smrti glumca Metjua Perija koji je u kultnom televizijskom ostvarenju tumačio jedan od vodećih likova, Čendlera Binga. Naglasili su da će ga pamtiti po zadiviljujućoj inteligenciji i po tome što je bio najduhovitija osoba.

- Šokirani smo i duboko, duboko ožalošćeni smrću našeg voljenog prijatelja Metjua. Sve ovo se i dalje čini nemogućim. Sve što možemo da kažemo jeste da se osećamo blagosloveno jer je bio deo naših života - izjavili su za "Deadline".

Izvor: Žena.blic.rs
Foto: HBO

Pogledajte još