KIJA KOCKAR NIKAD ISKRENIJA: Sloba je nikakav u seksu, zato ga nismo ni imali!

Kristina Kija Kockar pre nekoliko meseci uplovila je u vezu s bivšim dečkom Dušice Jakovljević, fudbalerom Milošem Dimitrijevićem, o kome nije dosad mnogo govorila, ali je na iznenađenje mnogih otkrila kakav seks ima s njim.

Pevačica je bez dlake na jeziku istakla i zašto smatra da joj Luna Đogani i dalje nije do kolena, a onda je analizirala i bivšeg muža Slobu Radanovića

Da li smatraš da je nasilno ponašanje Tome Panića moglo da se očekuje?

- Ispratila sam kako se Toma nasilno ponašao još dok je bio u „Zadruzi“, a problem treba istog trenutka u korenu saseći. Nažalost, ako čovek jednom udari ženu, udariće je ponovo još jače. U prvoj sezoni Toma je bio miran i kulturan dečko. Ne znam šta se promenilo, ali nasilje nad ženama je za mene veliko ne.

Luna je rekla da joj tvoji fanovi podmeću da opravdava nasilje nad Nadeždom?

- Naravno da mislim da se time vadi. Tu prepisku je objavila njena fan stranica, koju ona sama prati, a koja je nakon toga ugašena. Jako je ružno da uvlači moje fanove u to, a pogotovo da mene uzima u usta. Sve što sam imala da kažem o tome rekla sam. Uvek ću osuditi svakog ko podrži nasilje nad ženama. Nema izuzetka.

Da li dovoljno zarađuješ ili smatraš da bi mogla i više?

- Uvek može više i ja sam sposobna za mnogo više, samo je malo sati u danu. Ali zadovoljna sam i ovim jer, iskreno, i nemam neke troškove ni kredite. Bukvalno trošim samo na hranu i putovanja.

Imaš stan, automobil, šta je sledeće za šta ćeš iskeširati veću sumu novca?

- Poslednje što sam kupila a da je malo skuplje je sat, jer je to jedina stvar bez koje ne mogu. To sam sebe častila za rođendan. Sad skupljam da uložim u jedan biznis. Nisam još počela ništa u vezi s tim, ali uskoro ću se posvetiti tome. I jedva čekam. Kad sve bude gotovo, onda ću tek to predstaviti.

S obzirom na to da ti je lepo s novim dečkom, da li to znači da sa Slobom nisi imala seks zato što možda on nije bio odgovarajući partner?

- Sigurna sam da je tako. Ali Sloba je bio moja porodica i sve na svetu.

Kakav seks sad imaš s dečkom?

- U mozak.

Šta se dešava s nasledstvom tvog oca, o tome se dosta pisalo?

- Dobila sam pola nasledstva. Moja maćeha Kata i ja smo sporazumno vansudski podelile popola. Stavile smo imanje na prodaju. Ja već imam od mame trosoban stan, a Kata živi u inostranstvu, tako da smo odlučile da ga prodamo. Dobila sam i dve puške jer mi je otac bio lovac, ali moram da dobijem dozvolu da bih ih preuzela. Inače idem u streljanu i volela bih da preuzmem bar jednu pušku.

Izvor: Kurir stars/Informer.rs
Foto: Promo

Pogledajte još