NEMA IM RAVNIH: Ko su najpametniji znaci horoskopa?

Nemojte da se uvredite ako vaš znak nije ovde spomenut, ali prosto moramo da znamo ko je najbolji među nama.

Zvezde nam otkrivaju da su upravo ovi horoskopski znaci najpametniji među nama.

Vodolija

Jedni su od najpametnijih jer imaju tu naviku da sve propuštaju kroz filtere svog inteligentnog uma. Mogu da se izdignu iznad situacije i da lako pronađu rešenje. Poznati su kao usredsređeni, inventivni znak koji je uvek hladne glave.

Devica

Oni uvek postavljaju pitanja zbog čega su poznati po svojoj genijalnosti. Zanimaju ih mnoge stvari, čak i one stvari koje mnogi uzimaju zdravo za gotovo, piše "Flaming catalog". Ukoliko nema rešenja za problem ili je teško naći neki odgovor, Devica će onda naći neki svoj odgovor. Stalno razmišljaju i stvaraju i ne vole ni sa čim da odugovlače, bilo da je reč o popravljanju slavine koja curi ili pronalaženju filozofskog odgovora na neko pitanje.

Škorpija

Ne možete tek tako da prevarite Škorpiju jer se ona ne da tako lako. Sigurno ne želite da iskoriste svoju inteligenciju kao oružje protiv vas, verujte nam na reč. Teško ih je prevariti zbog njihove mentalne snage, perceptivne inteligencije i intenzivnosti. Odlično barataju informacijama do kojih su došli, pogotovo uz pomoć vida. Njima ne promaknu ni informacije koje svima nekako skliznu s uma.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još