POVRATAK U OSAMDESETE: Ružičaste nijanse apsolutni su hit leta

Roze je definitivno jedna od onih boja, koja retko pada u zaborav, a sudeći po inspiraciji, koju su dizajneri pronašli u 80-ima, kada je roze bila vodeća boja, posebno one neon nijanse, koje već od proleća zauzimaju glavno mesto u sklapanju naših odevnih kombinacija.

Ovog leta podjednako su trendi sve nijanse ružičaste boje, a što je posebno interesantno roze se nosi na svemu, od garderobe, obuće pa do omiljenih modnih aksesoara.

Pink je ove godine apsolutni hit, kada su u pitanju elegantne haljine, za svečane prilike, ali i popularna parna odela, koja su svoj come back doživela pre dve godine, ove sezone posebno se nose u barbie roze i pink boji.

Kada su aksesoari u pitanju, odaberite pink torbu, koja će vašu odevnu kombinaciju podići na viši nivo i učiniti vaš jednostavni look punim pogotkom, jer kada su efektni detalji u pitanju, manje je uvek više!

Ako ste romantična duša, nešto smirenije prirode, ove sezone baby pink je takođe veoma aktuelna, posebno kada su romantične bluzice, neobičnog kroja u pitanju.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.