HLADNOĆA IM NIKAKO NE PRIJA: Koja dva znaka Zodijaka ne podnose zimu?

S prvim zimskim danima pojedini pripadnici horoskopskih znakova požele da se ušuškaju u toplo ćebe i ne izađu dok ne dođe proleće. Oni ne vole sneg, mraz, hladnoću, već jedva čekaju da se ponovo vrati lepo vreme i uživanje na suncu.

Za neke horoskopske znake zima nije nikakav problem. Rakovi obožavaju sneg i zimske sportove, kao i izležavanje ispred televizora, uz šolju toplog čaja u rukama. Isto važi i za Ribe, koje se tokom zime odmaraju i uživaju. Ipak postoje i oni horoskopski znaci koji bi menjali hiljadu zima za jedno leto.

Jarac

Jarčevi ne vole nepredvidivost koju zima donosi. Magla, sneg i hladan vetar - već na prvu pomisao im se "diže kosa na glavi". Jarčevi vole da planiraju unapred, a zima je ta koja često promeni njihove planove. Zbog toga oni s velikom teskobom dočekuju ovo godišnje doba. S nestrpljenjem isčekuju prve prolećne dane kada mogu da nastave sa svojim normalnim funkcionisanjem.

Lav

Lavovi će nekako i prebroditi hladnoću. Za njih je zima dobra prilika da malo obnove garderobu i kupe krpice koje odavno gledaju u izlogu. Ono što im smeta jeste to da se većina njihovih prijatelja tokom zime zatvori u kuće, a oni vole da su stalno u nekoj akciji.

Nedostaju im izlasci, druženja i letnja spontanost, kao i duga uživanja sa prijateljima ili voljenom osobom na obali reke ili mora. Oni jedva čekaju da zima prođe, pa da se ponovo opuste.

Izvor: Prva.rs/Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još