PRIRODAN BEAUTY LOOK: Savršene letnje nijanse laka za nokte

Tokom toplih letnjih dana, vodimo računa o svom izgledu i želimo da se osećamo lepo u svojoj koži, ali je naš prvi izbor jednostavan i prirodan beauty look. Kako svoje lice i kosu negujemo i tretiramo blagim proizvodima i trudimo se da i tokom nege i tokom šminke koristimo minimum proizvoda, isto beauty pravilo ovog leta odrazilo se i na naš manikir, pa se ovog leta nose neutralne, prirodne boje i dužina noktiju koja je jednostavna za održavanje.

Leto je vreme kada često boravimo na plaži, a samim tim i u vodi, što može pogubno delovati na naše nokte, odnosno na trajnost laka na noktima, pa se tokom leta moramo truditi nešto češće kada je negovan i uredan izgled naših ruku u pitanju. Činjenica je da je oštećen lak uočljiviji kada su jarke boje u pitanju, pa kako biste izbegli da se svaka nepravilnost vidi, tokom leta, a posebno kada ste na plaži birajte nežne i nude nijanse lakova za nokte.

Nokti nežnih boja stopiće se uz svaki outfit, a uz to će decentno naglasiti lepotu vaših ruku, pa tokom leta odaberite bež i svetloroze nijanse laka, koje se savršeno uklapaju u svaku priliku. Uz to, tokom leta nežne boje laka dodatno će naglasiti vaš preplanuli ten.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freestock.com

Pogledajte još