VRELI HOROSKOP: Koji znak je vaš idealan partner u seksu?

U krevetu s Bikom čeka vas duga predigra, a Vage traže seksi scenografiju, lepršavi donji veš i senzualnu muziku. Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da s nekim znacima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu. Ako ste u potrazi za iskustvom života, nije na odmet proveriti šta kažu zvezde.

OVAN

Asertivni i pomalo agresivni, ovnovi traže pobedu. Češće su lovci, nego ulov, a za svoje seksualne performanse traže trenutnu potvrdu. Ne zamaraju se emotivnim igricama, a u trenucima nežnosti vole masiranje glave.

Najbolji spoj: Lav, Vaga, Devica, Škorpija.

BIK

Više senzualni, nego seksualni. Bikovima je predigra s puno mirisa, zvukova i dodira skoro važnija od samog vođenja ljubavi. Nisu od onih koji traže seks, izbegavaju avanture za jednu noć i radije čekaju da neko pronađe njih.

Najbolji spoj: Škorpija, Rak, Devica, Jarac.

BLIZANCI

Opušteni su i širokih vidika. Vole seks na neuobičajenim mestima, začinjen s puno eksplicitnih rečenica. Blizanci su skloni flertu, uvek u potrazi za nečim novim. Za njih je seks zabava pa se najbolje slažu s partnerima koji su maštoviti u krevetu.

Najbolji spoj: Ovan, Blizanci, Strelac, Vodolija.

RAK

Kreativni su i senzualni, vole zavođenje. Rakovi su izrazito intuitivni i najčešće znaju šta godi njihovom partneru. Seks je za njih prepun ljubavi i požude, a kako su izraziti gurmani, predigra s rakom često uključuje hranu.

Najbolji spoj: Bik, Lav, Jarac, Ribe.

LAV

Izrazito izraženog libida, u potrazi za seksualnim partnerom Lavovi se najčešće oslanjaju na svoj neodoljivi šarm. Uvek su dobro društvo, vole da zadovolje, ali i da budu zadovoljeni. U krevetu su strastveni i traže stalnu potvrdu. Obožavaju zavođenje i predigru, a posebno su osetljivi na leđa.

Najbolji spoj: Škorpija, Ovan, Strelac, Lav.

DEVICA

Energične Device su daleko od nevinašaca. Seksualne su i senzualne. Obožavaju dodirivanje, duge poljupce i nežne masaže. Oko seksa ne dižu buku, nego se oslanjaju na osećaj.

Najbolji spoj: Bik, Vaga, Ribe, Jarac.

VAGA

Najprefinjenija od svih horoskopskih znakova, Vaga ima nepogrešiv ukus, ali je nežna i osetljiva. Zato je za njih seks prvenstveno stimulacija na mentalnom nivou. Nisu imuni na flert, obožavaju seksi scenografiju, lepršav donji veš i senzualnu muziku.

Najbolji spoj: Ovan, blizanci, lav, strelac.

ŠKORPIJA

Škorpije su izrazito seksualne. Vođenje ljubavi kod njih je gotovo uvek protkano dramom i uzbuđenjem. Vole igre moći, a zbog jako izraženog libida i jakih emocija, često zanemaruju sopstvene potrebe.

Najbolji spoj: Bik, Lav, Škorpija, Ribe.

STRELAC

U krevetu su šarmantni, nežni i pažljivi. Svakodnevni seks može brzo da im dosadi, pa od partnera uvek traže da budu spontani. Slobodne strelčeve često prati glas da su pomalo promiskuitetni, a u vezama takođe vole određenu dozu slobode kako bi mogli da isprobavaju nove stvari.

Najbolji spoj: Lav, Ovan, Blizanci, Vodolija.

JARAC

Baš kao i škorpije, Jarčevi su istovremeno seksualni i senzualni. Kako biste ih uzbudili, nije potrebno ništa previše komplikovano. Ipak, noge i kolena su im osetljiviji od ostatka tela. Ne vole da ih pažnjom, poljupcima i zagrljajima obasipate u javnosti, ali zato u krevetu i te kako očekuju pohvalu.

Najbolji spoj: Rak, Bik, Jarac, Devica.

VODOLIJA

Vodolije se smatraju najmanje konvencionalnim od svih horoskopskih znakova u svim segmentima života. Obožavaju da ih zavode, ali ipak vole da zadrže i nešto sopstvene moći. Ako su na istom mentalnom nivou s partnerom, u krevetu će biti maksimalno entuzijastični i maštoviti.

Najbolji spoj: Blizanci, Vodolija, Strelac, Devica.

RIBE

Ribe se slažu s najrazličitijim vrstama ljudi i nemaju problem s privlačenjem pažnje. U krevetu su romantični i zaigrani. Osvojićete ih maštovitom tehnikom. Više vole da zadovolje nego da budu zadovoljeni.

Najbolji spoj: Škorpija, Rak, Devica i Vaga.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još