JEDNOSTAVNE A ŠIK: Koje frizure će biti u trendu predstojeće jeseni?

Tokom leta uživali smo u beachy valovima i raspuštenoj kosi, ali sa dolaskom jeseni moramo se pripremiti na muke, koje sa frizurom možemo imati tokom ovog godišnjeg doba. Pa ipak, bez obzira na kišovito i vetrovito, promenljivo vreme, koje je tokom jeseni česta pojava, nema razloga da nam kosa u svakom trenutku ne izgleda uredno, elegantno i chic.

Kada su trendovi u pitanju, ove jeseni je moderno sve što je jednostavno, pa je tako i kada su frizure u pitanju. Ove jeseni, niska, elegantna punđa, nametnula se kao vodeći hair trend. Razlog za to krije se u njenoj jednostavnosti, ali i elegancije, pa je istovremeno možete nositi u svakodnevnim situacijama i u posebnim prilikama, kada su na vama besprekorna haljina, upečatljiv nakit i ova jednostavna, chic frizura.

Dok se u dnevnim varijantama preporučuje jednostavna punđa, za posebne prilike možete se opredeliti za sleek varijantu, koju ćete upotpuniti omiljenim hair aksesoarima, ili nakitom.

Kada je dnevni look u pitanju, dovoljno je samo da se začešljate, zagladite teme, kako ništa ne bi štrčalo, kosu zavežete u niski rep, pa je smotate u laganu, opuštenu punđicu, koju ćete fiksirati malom, jedva primetnom gumicom.

Kada je u pitanju večernji look, operite kosu dan ranije, kako biste dobili na volumenu i teksturi. Kosu vežite u niski rep i fiksirajte je gelom, kako bi sve ostalo na svom mestu. Kada je ova varijanta u pitanju, kosu fiksirajte ukosnicama, jer ne želite da se gumica vidi u vašoj besprekornoj frizuri, a kada ste umotali i pričvrstili punđicu sve fiksirajte lakom za kosu. Ceo look možete podići svilenom puff gumicom, ili maramom, kako biste frizuri dali još luksuzniji izgled.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još