ANA KORAĆ RAZLOG SUKOBA: Filip Mijatov pljunuo Dejana Dragojevića, reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

Dalila i Dejan Dragojević u sukobu su sa svojim cimerom iz "Zadruge 3" Filipom Mijatovim, a njihova svađa sinoć je eskalirala.

Kako je Dalila navela tokom emisije "Pitanja novinara", Filip je pre početka "Zadruge 3" prozivao nju i Dejana putem društvenih mreža, te netrpeljivost vlada od tada. Razlog tome je Filipov sukob sa Anom Korać, sa kojom su Dalila i Dejan u dobrim odnosima nakon pomirenja braće Dragojević, Dejana i Davida.

Po završetku emisije Filip nastavio je raspravu sa Dejanom, koja je eskalirala kada je Mijatov pljunuo Dragojevića u lice. Obezbeđenje je odmah utrčalo u Belu kuću kako bi sprečilo veći sukob.

- Legao sam da spavam, budale me probudile! Snajka tvoja je mene zadovoljavala - rekao je Filip, aludirajući na Anu Korać koja je u vezi sa Dejanovim bratom Davidom, a sa kojom je Mijatov imao burnu romansu.

- Ka*ao sam ti snajku u b*lju! Meni je tvoja majka, Dejane, pisala! Sada mi daješ motivaciju! - nastavio je zatim Filip.

- Tako? Kada si je čekao ono na parkingu tri dana! Vuče te za nos ko kako hoće! Hajde Fićo, hoćemo da se igraš sa nama! Hoćeš rijaliti? I šta kaže moja mama? Hajde skini gaće - odgovorio mu je Dejan.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.