BIVŠA ZADRUGARKA PONOVO ZALJUBLJENA: Dalila Dragojević uživa sa novim dečkom u Americi (VIDEO)

Voditeljka "Red" televizije i emisije "Pitam za druga" Dalila Dragojević već neko vreme boravi u Americi sa svojim novim momkom.

Naime, mnogi muškarci pokušali su da osvoje Dalilino srce, ali je to za rukom pošlo upravo njenom momku, za kog je otkrila u mnogim video-klipovima na društvenoj mreži TikTok da se zove Marko.

Bivša zadrugarka otputovala je u Ameriku kako bi za doček Nove godine bila sa njim, te na TikToku skoro svakodnevno otkriva kako provodi dane preko okeana.

@daliladragojevic

Ovaj dan je priča za sebe,to ću vam ispričati u nekom od narednih videa,sada uživajte u ovom kratkom ali slatkom videu ❤️😂 Posjeta klizalištu #rockfeller 🗽 #newyork #love #couplegoals #trending #fyp #foryoupage #america

♬ Special Edition - Robert Cristian & Sonny Flame

Dalila je objavila jedan video-snimak u kojem se može videti da su ona i Marko otišli na klizanje. Pred kraj samog video-snimka, poznata brineta podelila je i fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube.

Foto: daliladragojevic/TikTok

Takođe, Dalila je objavila video-snimak u kojem se njih dvoje nalaze u automobilu, pevaju i štipaju jedno drugo za obraze, a ono što su mnogi primetili jeste da kada su zajedno, zaista su stalno nasmejani.

@daliladragojevic

Posjeta #edge kuli i kako je Marko udario glavom u Pandorin izlog 😂🗽🤭 #edge #newyork #america #fyp #foryou #trending #foryoupage #couplegoals

♬ original sound - 💎💎Dalila Dragojević💎💎

Izvor: Pink.rs
Foto: daliladragojevic/TikTok

Pogledajte još