Dorcel TV proslavio 40 godina postojanja

Povodom proslave četiri decenije poslovanja jednog od najprestižnijih TV kanala za odrasle, Dorcel TV-a, sinoć je u restoranu Sava Nova održana VIP žurka koja je okupila eminentna imena iz sfere telekomunikacija iz celog regiona, ali i brojne predstavnike internacionalnih i regionalnih kompanije kao i poznate ličnosti.

U senzacionalnim performansima na fenomenalnom mestu i neodoljivim pogledima sa svih strana, prisutni ne samo da su uživali, već su imali prilike i da se uvere u tajne samog brenda i zbog čega je Dorcel TV već 40 godina u samom vrhu.

Dorcel TV je prisutan u 56 zemalja sa kvalitetnim erotskim sadržajima na čak 13 svetskih jezika. Od svog osnivanja 1979. godine brend je plasirao preko 850 filmova sa dinamičnim sadržajima prilagođenim različitim ukusima. Potvrda vrhunske Dorcel produkcije jesu i brojna priznanja koje kompanija dobija, a čiji je broj tokom ove četiri decenije dosegao cifru od 176.

Dorcel kompanija potiče iz Francuske, a u javnosti je poznata kao kompanija koja kreira visoko kvalitetnu zabavu za žene i muškarce, koja je tokom godina poslovanja profilisala lojalne gledaoce širom sveta i stekla svetsku popularnost. Misija brenda je da pored vrhunske produkcije i glamuroznog dizajna, svojim gledaocima ponudi sadržaj koji će biti i jednako edukativan i koristan za javnost.

Izvor: Promo
Foto: Aleksandar Zec/Promo

Pogledajte još