NIJE FINANSIRALA SVOJE GRUDI: Luna Đogani ugradila silikone na kompenzaciju

Novopečena pevačica i pobednica druge sezone "Zadruge" Luna Đogani presrećna je od kada je ugradila silikone, onda je otkriveno da ih nije platila. Ona je, naime, napravila dogovor sa jednom privatnom klinikom u kojoj su joj ugradili implante u zamenu za reklamu.

Zbog toga je Đoganijeva morala je da se slika odmah pošto je intervencija bila urađena, a fotke i snimke je objavila na svom Instagram profilu, koji broji preko 430.000 pratilaca. Novopečena pevačica ovu ponudu dobila je odmah po izlasku iz rijalitija, gde je često kukala zbog svojih malih grudi i govorila o želji da ih poveća.

- Luna je već neko vreme planirala da ugradi silikone jer je bila nezadovoljna svojim poprsjem. Kako sada počinje pevačku karijeru, želela je da bude tip-top sređena. Svesna je da sa većim i podignutim grudima svaka haljina bolje stoji, da će to i na fotografijama i u spotovima izgledati lepše, ali i da će moći da izabere bikini kakav god poželi. Obradovala se kada je dobila ponudu sa privatne klinike, iako je mogla i sama da finansira operaciju - kaže izvor i dodaje da je Đoganijeva ponudu kompenzacije prihvatila ne samo zbog uštede novca već prvenstveno zbog svojih fanova.

- Ona je veoma privržena svojim fanovima i sve deli sa njima, a dugo je i najavljivala da će, kada bude došao dan da ugradi silikone, prvo obavestiti njih. Kako su je podržavali u većini njenih želja, Luna je smatrala da je ovo idealan način da im se oduži i da pokaže da ta intervencija nije strašna, mada jeste bolna. Naravno, na ovaj način ona je uspela da uštedi pare jer bi za operaciju dala oko tri hiljade evra - kaže izvor.

Izvor: Stars/Republika.rs
Foto: lunadjo/Instagram

Pogledajte još