TRG REPUBLIKE NIKAD LEPŠI: Nastasja Popović je nova Miss Beograda

Na novootvorenom Trgu Republike uz podršku i saradnju grada Beograda, kompanija Miss Yu organizovala je izbor za Miss Beograda 2019. godine i modne revije Bate Spasojevića i Marije Šabić.

Ambasadori, poznate ličnosti, gosti iz inostranstva kao i mnogobrojni građani imali su priliku da uživaju u izboru Miss Beograda 2019. godine. Spektakl koji su izvele takmičarke nagrađivan je aplauzom i ovacijama. Scenografija i rasveta dali su Trgu poseban sjaj. U publici su se čuli samo pozitivni komentari i aplauz.

Događaj je otvoren zajedničkom koreografijom koju su devojke izvele uz pesmu "Moj Beograd" snimljenu 1986. godine u sklopu kandidature Beograda za domaćina Olimpijskih igara 1992. godine. Nakon toga je usledilo prvo predstavljanje devojaka u kreacijama Bate Spasojevića inspirisano Njujorkom. Dok su se kandidatkinje koreografski predstavljale na ekranima je emitovan kratak film Batinih revija iz Njujorka. Ovom revijom naš poznati dizajner obeležio je i 25 godina uspešne karijere.

Drugo predstavljanje devojaka bilo je posvećeno uspesima naših sportista u raznim disciplinama, jer Beograd je grad koji je sve sportiste dočekao raširenih ruku i pozdravljao ih dok su stajali na balkonu Starog Dvora.

Miris Pariza na Trg Republike donela je dizajnerka Marija Šabić predstavljajući prvi put posle Pariza svoju novu kolekciju. Ova kolekcija rađena je za dane visoke mode u okviru projekta "Srbija zemlja jorgovana", a predstavljena je u u našoj rezidenciji u glavnom gradu Francuske. Iako su mnoge takmičarke na početku svoje karijere one su ove modele iznele sa puno energije i stila.

Događaj je upotpunio i bogat muzički program - nastupili su Dragica Radosavljević Cakana, Nikola Nikolić Džoni koji je premijerno izveo svoju novu pesmu "You can have it all" rađenu za MTV, Nikola Burovac, i Balkubanobend. Prisutni su imali zadovoljstvo da uživaju i u klasičnoj muzici, u duetu Hane i Danila iz operete "Vesela udovica" u izvođenju Katarine Radivanović i Nikole Baste.

Voditeljski trio Maja Manojlović, Nemanja Velikić i Mihailo Pavić pokazali su da su majstori svog zanata.
Titulu najlepše Beograđanke osvojila je Nastasja Popović. Prva pratilja je Marija Petrović, a druga Ankica Živković. Veličanstven trg i sve prisutne svojim šarmom osvojila je Jovana Novaković, a za najfotogeničniju devojku proglašena je Tamara Stefanović. U top 6 najlepših Beograđanki plasirala se i Anastasija Murić.

Nastasja Popović je pobedom na izboru za Miss Beograda obezbedila direktan plasman u finale izbora za Miss Srbije 2019, dobila je vaučer za besplatan pregled telesne nutricije na jedinstvenoj u Evropi Body Galaxy vagi od prijatelja kompanije Miss Yu "Solar Medical Centra", i stipendiju PMC fakulteta za kompletno školovanje, koju, kako nam je priznala, jedva čeka da iskoristi.

Direktorka kompanije Vesna De Vinča nije krila oduševljenje, a svom timu uputila je pohvale na ovako dobro organizovanom događaju. Zahvalila se posebno članu gradskog veća Dragomiru Petronijeviću i direktoru Beokoma Darku Glavašu na podršci.

- Sami smo sebi dali jak zadatak, treba ovo prevazići sledeće godine - zaključila je.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Art Utopia Studio Zoran Mirčetić

Pogledajte još