NATALIJA TRIK FX I DALJE NEUTEŠNA ZBOG GUBITKA MAJKE: Kod lekara je otišla zbog migrene, umrla je za mesec dana! (VIDEO)

Natalija Trik FX otkrila je da je pre 13 godina ostala bez majke, i to zbog opake bolesti.

Zadrugarka je u razgovoru s Miljanom Kulić otkrila detalje vezane pokojnu majku i savetovala je da sluša Mariju jer joj ona samo želi dobro pa čak i kada je kritikuje.

- Treba da paziš, da gledaš sebe, svoje dete, mamu. Marija je sve u pravu što ti kaže. Meni je mama umrla. Kad mi je pričala dok sam bila devojka, govorila sam „dosadna si“. Sad znam da je sve bila u pravu - počela je Natalija, a Miljana ju je ispitivala kada i od čega joj je majka preminula.

- Imala sam 35 godina kad je umrla. Sad imam 48 godina. Imala je rak materice. Samo odjednom je umrla. Samo se razbolela odjednom i umrla. Nije znala da je bolesna, odjednom joj je pozlilo.

- Povraćala je, vrtelo joj se u glavi, bilo joj je muka i bolela ju je glava. Mislila je da je to zbog migrene. Padala je u nesvest. Radili su joj analize i nažalost ustanovili su joj najgori oblik bolesti. Umrla je za mesec dana - rekla je Natalija uzdržavajući se da ne zaplače i dodala:

- Slušaj Mariju. Sve što ti kaže je u pravu. Mama ti ne želi zlo. Ona ti želi samo najbolje - savetovala ju je ona.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još