NE ZNATE KOLIKO JOJ JE TEŠKO ŠTO SU JE POBEDILI LUNA I MARKO: Vladimir Tomović i Lepi Mića osuli paljbu po Staniji Dobrojević! (VIDEO)

Lepi Mića i Vladimir Tomović komentarisali su u pabu prošlogodišnje i sadašnje zadrugarke, a potom su se dotakli i Stanije Dobrojević.

- Stanija je jako inteligentna za rijaliti, ona kad vidi da je nema, ona ustane i napravi priču. Ozbiljan igrač, ona laže sve. Takav folirant i lažov... Uzima krst i vodi Maju i Marijanu do jezera. Matoroj pozlilo, ona ide i priča sama sa sobom i kao: "Žao mi je Matore, šta da joj kažem?". Takav folirant. I onda kada je rečeno zvanično da ju je Vlado oterao u p*čku materinu, ona dolazi i kaže da sam bio delimično u pravu. Ja joj kažem: "J*bo te Vlado". Posle i sa Markom kad je ušla u vezu, bila deset dana kao u inat Vladi, a onda kaže da su sad u vezi jer su se zbližili - rekao je Mića.

- Ja jednu ružnu rečenicu nisam rekao za nju, samo sam rekao u lajvu da me je sramota što sam bio sa njom. A to sam rekao nakon što mi je psovala majku, rekla da sam p*čka, da sam smrad, da sumnja da sam biseksualac. Zvala me Taktimir. Nema šta nije rekla. Klela me. Lažirala je operaciju u Americi. Ona je sebe pokopala sa ponašanjem u "Zadruzi 2" - nadovezao se Vladimir, pa odgovorio Stefanu Kariću na pitanje koje mesto je osvojila Stanija:

- Ona je završila treća. Verujte mi, to je nju ubilo najviše. Ti ne znaš koliko je njoj teško što su je pobedili Luna i Marko - dodao je Tomović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još