GALA ROĐENDANSKA ZABAVA U ATINI: Ceca peva Ognjenu Vranješu za 50.000 evra?!

Ognjen Vranješ rešio je da napravi gala rođendansko slavlje u oktobru, povodom 30. rođendana, na kojem bi mu pevala, ni manje ni više, nego Svetlana Ceca Ražnatović.

Fudbaler grčkog AEK poslednjih dana pregovara sa timom folk dive da mu bude specijalna gošća na zabavi u Atini.

- Ognjen ne poznaje Cecu, nikada nije imao priliku da je upozna, pa čak ni kada je na licitaciji kupio njenu ogrlicu za 3.000 evra. Ali i pored toga, on je oduvek cenio i poštovao njen rad. Nedavno je odlučio da napravi gala rođendansku zabavu i imao je nekoliko pevača u opticaju, a prva na spisku mu je bila Ceca. Ona je profesionalac i zna se koliko traži za nastup, a pevaće najverovatnije sat vremena. Kako sam čuo, za to će biti plaćena 50.000 evra. Ognjen o detaljima pregovara s njenim menadžerima - priča izvor.

On kaže da će Ražnatovićeva odsesti u najluksuznijem hotelu u Atini.

- Vranješ želi da maksimalno ispoštuje Cecu. Pevačica će biti smeštena u jednom od najboljih hotela u samom centru Atine, i to u najskupljem apartmanu. Sa njom će tokom boravka da budu obezbeđenje i vozač. S obzirom na to da je specijalna gošća, Ceca bi trebalo oko ponoći da se pojavi u restoranu i da otpeva svoj blok najvećih hitova. U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, Bosne, Belgije i, naravno, tu će biti njegovi saigrači - završava sagovornik.

Ova saznanja potvrdio je fudbaler.

- Ko ne želi da mu Ceca peva na rođendanu? Pregovori su toku. To je sve što imam zasad da kažem.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ognjen_vranjes/Instagram

Pogledajte još