VODITELJKA MARIJA KILIBARDA, POZNATI I UČESNICI: Izabrani članovi žirija za popularni šou program "Tvoje lice zvuči poznato"

Nakon što su javnosti predstavljeni takmičari, sada su poznati i svi članovi žirija u spektaklu TLZP.
Omiljeni šou program "Tvoje lice zvuči poznato" počinje u petak 4. oktobra u 21 sat na Prvoj televiziji.

Pred nama je "All star" sezona u kojoj će učestvovati takmičari koji su obeležili prethodne četiri sezone, saopštila je produkcija.

Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić, Aleksa Jelić i Daniel Kajmakoski pokazaće kako se snalaze sa novim izazovima, u koži domaćih i stranih muzičkih zvezda. Njihove nastupe i u muzičkom i u scenskom smislu kao i svake godine komentarisaće i ocenjivaće stalni tročlani žiri kome će se u svakoj epizodi pridružiti jedan gostujući član. A članovi žirija su ove godine pravo osveženje!

Slajna glumica Dubravka Mijatović dobija novu ulogu. Ona će ocenjivati kandidate na osnovu toga koliko su dobro izneli određenu imitaciju. Vokalno umeće kandidata ocenjivaće Dušan Alagić, koji do sada takođe nije bio deo nijednog takmičenje, a priznat je u muzičkim vodama jer iza njegovog imena stoji veliki broj hitova. Njima će se pridružiti i multimedijalni umetnik Uroš Đurić koji će svakom takmičaru i njegovom izvođenju pristupiti sa različitih strana.

Ovogodišnja nagrada je 25.000 evra, a takmičar koji osvoji najviše poena uručiće je osobi ili instituciji kojoj je novac najpotrebniji.​

Kroz sve epizode vodiće nas šarmantna Marija Kilibarda koja je odavno postala zaštitno lice ovog šou programa.

Izvor: TV Prva/Novosti
Foto: TV Prva/Promo

Pogledajte još