VENČAĆEMO SE, JANJUŠ ĆE BITI KUM: Kulićeva nakon susreta sa Zolom kroz suze otkrila planove

Nakon razgovora Miljane i Zole oko trudnoće i budućnosti ova zadrugarka je ispričala i da su budući roditelji smislili ime za bebu.

Naime, čim se Miljana vratila sa Rajskog ostrva na kojem je provela vreme sa Zolom, prišla je Marija koja je želela da zna kako je protekao njihov susret.

- Rekao mi je da me voli najviše na svetu, da ćemo da živimo u Banja Luci, da ćemo da počnemo da radimo, da me njegova majka pozdravila, da se ne svađam sa tobom. Da će da gleda kao da ima dvoje dece i Željko i ovo. Da se zove Ljubica, po njegovoj baki, a ja sam htela da se zove Milica - rekla je Miljana tužno.

- Što te blokirao na svim mrežama - pitala je Marija.

- Zato što sam ga zvala sa 50 brojeva, zato što je bio pod stresom. Rekao mi je da mu nije pala na pamet ni Maja ni niko, kaže da hoće da se suoči sa svima, da preuzme stvar u svoje ruke. Rekao mi je da više nema dadilje, nego da ćemo da se zajedno brinemo o deci. Rekao je da me stvarno voli, oči su mi bile pune suza. Janjuš će da bude venčani kum, a menadžer njegov će da bude kum detetu. Mirko ne može da mi bude kum iz jednog razloga, zato što sam Janjušu obećala. Mirko, ti ćeš da imaš isto odgovornost prema detetu, moraćeš da mi pomažeš malo - navela je Kulićeva i dodala kroz suze:

- Ja znam svoje sposobnosti i znam da u životu mogu samo na sebe da se oslonim. Meni se sad vrzma u glavi da li me voli samo zbog deteta, da li me voli zbog mene. Kad sam saznala da sam trudna on se preokrenuo, voli me najviše na svetu. Ja ne želim nikoga da vezujem detetom. Niko nikog ne voli zbog deteta.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još