U OVOM TRENUTKU JOJ NE TREBA DETE: Marija osula paljbu po Miljani i Zoli! (VIDEO)

Otkad je saznala da će po drugi put postati baka, Marija Kulić ne može da dođe sebi. Svim silama trudila se proteklih dana da svojoj ćerki Miljani Kulić objasni da ne treba da iznese drugu trudnoću.

Međutim, veliki problem Marija ima zbog toga ko je otac deteta. Naime, poznato je da je Miljana sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom bila u Derventi samo nekoliko dana pred ulazak u rijaliti ,,Zadruga 3". Tom prilikom su imali intimne odnose lada je Miljana i zatrudnela.

- Ona ima strahove, ona ne sme da bude sa bebom sama. Ona misli da ja njoj želim nešto loše - žalila se Marija.

- Vas dve se grickate, ona je toliko juče plakala. Pričala je o sestrama, kako je vodila računa, kako se brine, kako vas voli. Kaže da joj dođe da ode sa Željkom. Ja razumem tebe, i ja sam majka, znam da će sav teret pasti na tebe, znajući Miljanu. Ali sa druge strane, opet, šta će i ona jadna. Ona se sad zaljubila i ostala u drugom stanju. Ti si nju juče isprepadala, da si joj govorila ovo, ono - ispričala joj Saška.

- Da je ona samo takva, pa 'ajde. Ali niti imaju radnog staža, niti je pokazao da je vredan, niti ima vozačku dozvolu, ništa! Trebaju da se čuvaju deca, Saška! U ovom trenutku joj ne treba dete. Znaš kakve su njihove svađe, ona uhvati pa ga bije, štipa ga, grebe ga. Trebala je ona da se uplaši pre nego što je otišla u krevet - odgovorila je Marija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još