SREĆNA SAM I ZADOVOLJNA: Ana Kokić progovorila o novoj ljubavi

Pevačica Ana Kokić rastala se od bivšeg supruga, vaterpoliste Nikole Rađena, početkom ove godine, a deset meseci kasnije na njenom ljubavnom planu nije se mnogo toga promenilo.

Doduše, ušetao je u njen dom jedan frajer - pas Tedi, ali za pravog muškarca sada, kako kaže, nema vremena. A i kako bi, kada se opet prihvatila teškog izazova - učešća u humanitarnom šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je u prvoj sezoni odnela pobedu.

Žonglirajući između obaveza oko ćerkica Nine i Tee te nastupa i proba za šou, nije ni čudo što joj momci nisu ni u petom planu.

- Šta me pitate?! Dečko?! Šalim se, nema ništa na tom planu. Nemam partnera, ali sam stvarno srećna i zadovoljna. Nisam još spremna da budem s nekim u vezi - rekla je Ana, a onda se osvrnula na prvu epizodu TLZP-a, u kojoj joj je ponovo zapao težak zadatak. Naime, pevačicu su ponovo digli u vazduh, a ona je otkrila kako joj je bilo kada je čula da će ponovo imitirati pevačicu Pink.

- Kao ni u prvoj sezoni nisu me zaobišle vratolomije. Odmah mi je zapala imitacija Pink. Pomislila sam na sajle i visinu, ali ne plašim se. Kako kažu, godine su samo broj, a ja se super osećam i spremna sam da pozdravim publiku iz vazduha. Ko zna šta mi spremaju u sledećim emisijama - rekla je Ana za „Alo!“ i dodala da je ovo program uz koji publika se smeje i plače.

- Kada smo radili generalnu probu prve emisije, stalno sam menjala raspoloženja. Smejala sam se, a onda u trenutku vidim da su mi oči pune suza. Znam da tako i publika reaguje i sigurna sam da će se uz TLZP smejati do suza. Mislim da je ovo šou koji može da gleda cela porodica. I deca od pet godina, kao i stariji članovi familije. Nema nikakvih vulgarnosti koja bi naterala televiziju da stavi onaj znak zabranjeno za neke godine i zbog toga mi je mnogo drago - kaže Kokićeva koja je uzbuđena da ovaj šou-program može da parira popularnim rijaliti programima.

- Daljinski je u vašim rukama, uvek možete da izaberete šta ćete da gledate. Iskreno se nadam da ćemo biti gledaniji od tih popularnih rijalitija. Moje ćerke su oduševljene što ponovo učestvujem. Već su počele da me zapitkuju kada ću da ih vodim na snimanja i kako mogu da mi pomognu na setu. Ipak, snimanja nama traju i po 12 sati, pa mislim da je to još veoma naporno za njih. Čak su smislile da taj jedan dan ne moraju da idu u školu. Naravno da im to nisam dozvolila - kaže pevačica i otkriva koje bitke vodi s Ninom i Teom.

- Još nisu krenule pubertetske lutke, pa su nam bitke oko toga kada idu u krevet i što moraju rano da ustaju. Ali sigurna sam da mi se bliži vreme kada ću da slušam o njihovim zaljubljivanjima i momcima - otkriva Ana.

Izvor: Alo.rs
Foto: anakokicmusic/Instagram

Pogledajte još