GRU BI BIO PONOSAN: Prijatelji pokojnog repera odlučili da pomognu Danici i deci!

U petak će se navršiti tužnih 40 dana otkako je tragično nastradao Dalibor Andonov Gru, a iako niko ne može da nadomesti gubitak tate i supruga, njegovoj porodici u pomoć su pritrčali reperovi prijatelji, među kojima su i poznati glumci i pevači.

Marko Đurovski je zajedno sa Viktorom Savićem i Aleksandrom Radojičićem organizovao prodaju majica, a sav novac dao je Danici Andonov i njenim sinovima.

Naime, kako domaći mediji saznaju, Marko Đurovski odlučio je da pomogne udovici svog prijatelja, pa je na festivalu Fejk ver organizovao prodaju svojih majica, a sav novac dao je Danici.

Zato su ovaj prijateljski i humani gest odmah podržali i glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, koji su na svojim Instagram profilima objavili ovu vest.

- U čast našeg ambasadora, ikone hip-hopa, našeg brata Grua, sav prihod od majica koje danas kupite na festivalu ide njegovoj porodici - istakao je Viktor, a zatim i Aleksandar.

Prijatelji su samoinicijativno odlučili da im pomognu, pa su organizovali prodaju majica i novac dali Danici. Gruovi drugovi joj i u tome pomažu kako bi što pre mogla da ima stabilan izvor prihoda - otkriva izvor, dok je Đurovski bio nedostupan za komentar.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs
Foto: danicaandonov/Instagram

Pogledajte još