Konferencija "Women in Business, Media & Culture" sutra u Arhivu Vojvodine

Konferencija "Women in Business, Media & Culture" održaće se sutra, 22. oktobra, u Arhivu Vojvodine, s početkom u 10 časova.

Konferenciju će otvoriti: Pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević i Pokrajinska sekretarka za finansije Smiljka Jovanović.

Konferenciju organizuje Udruženje "The Best Fest" i Color Media Communications u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj i Arhivom Vojvodine sa ciljem promocije ženskog inovacionog preduzetništva na lokalnom i nacionalnom nivou.

Organizatori ističu da je veoma važno diskutovati o razvoju ženskog preduzetništva kako bi se mlade devojke motivisale da odaberu željena zanimanja i radi upoznavanja javnosti sa položajem i problemima sa kojima se žene suočavaju u društvu.

Na konferenciji će govoriti: Tijana Palkovljević, Galerija Metice srpske; Vjera Mujović, glumica: Gala Čaki, slikarka; Svetlana Horvat, Fashion Week: Sofija Bajić, Vitalon; Nataša Heror, Media Pont; Aleksandra Popović, RTV; Marija Radojčić, preduzetnica i mnogi drugi.

Nakon održane konferencije svi prisutni će imati priliku da pogledaju multimedijalnu izložbu „Banska palata – priče iza priče“, autorke Ljiljane Dožić, posvećenu velikom jubileju, osadesetogodišnjici izgradnje Banovine, jednog od arhitektonski najznačajnijih zdanja Novog Sada i AP Vojvodine.

Program i satnicu događaja možete pogledati na linku: http://communications.rs/womenin2019/

Pogledajte još