NE MORA DA BUDE SKUPO: Tri efikasna trika za lepotu koja štede vreme i novac

Čini vam se da su rutine lepote postale toliko elaborirane da bi trebalo odvojiti i po nekoliko sati dnevno uz dve trećine mesečne plate da biste postigle željene rezultate?

Balzam za usne nije samo za usne

Omiljeni balzam za usne uvek imajte negde pri ruci jer vam može poslužiti za puno stvari koje vam verovatno uopšte nisu pale na pamet. Koristite ga kako biste ukrotili neposlušnu mladu kosu, dodajte malo sjaja svojim kapcima, hidrirajte kožu oko noktiju i već ste uštedele na tri kozmetička proizvoda. Ako slučajno koristite balzam u nekoj nežnoj nijansi, slobodno ga isprobajte i na obrazima.

Kako popraviti polomljenu šminku?

Kozmetička torbica vam je pala na pod i razbile su vam se senke, rumenilo ili puder u kamenu? Ni slučajno ih nemojte baciti! Dodajte nekoliko kapi izopropilnog alkohola i dobro utabajte drugom stranom kašičice, biće kao da se ništa nije dogodilo! Ne rastužujte se ni oko polomljenih ruževa, jednostavno ih zagrejte upaljačem dok se ne rastope i ostavite preko noći u frižideru da se opet stvrdnu.

Suvi šampon pre spavanja

Niste jutarnji tip i kad se probudite već kasnite na posao, a izgleda da vas je još zadesio i "bad hair" dan? Pošaljite ova nervozna jutra u zaborav i pre spavanja našpricajte na teme suvi šampon, zavežite kosu u punđu i verujte na reč da će šampon delovati mnogo bolje ako mu date celu noć da deluje.

Izvor: Elle.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.