PORODIČNA TRADICIJA: Bogdana će nositi Cecinu venčanicu, Veljko Arkanovu uniformu!

Kako prenose domaći mediji za tačno mesec dana Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, koji su se verili i čekaju prvo dete, izgovoriće sudbonosno „da“ u jednom poznatom beogradskom hotelu, a na venčanju će nositi isto što su i Veljkovi roditelji.

Mladi Ražnatović oblači Arkanovu uniformu, koju je Željko Ražnatović nosio na venčanju sa Svetlanom Ražnatović, koje je svojevremeno prenošeno na televiziji.

Ceca je čuvala sve ove godine ne samo svoju venčanicu, već i Arkanovo odelo u kome se oženio. Ona je za te stvari posebno emotivno vezana, i to Veljko zna. Kada je izrazio želju da ponese vojnu uniformu svog oca na venčanju, Ceca je bila oduševljena i, naravno, složila se s tim. To je njegova želja, mada je još nije probao i nije siguran da će mu odgovarati veličina – kaže izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

Što se Bogdane tiče, Veljko ne insistira da nosi Cecinu venčanicu. Međutim, to će se po svoj prilici desiti jer buduća svekrva želi da joj prosledi svoju venčanu haljinu, uz koju planira da joj kupi još jednu toaletu u koju će se mlada kasnije presvući – navodi izvor.

Izvor: Kurir.rs/Story.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još