PODGREJALI STARE STRASTI: Isplivala ljubavna prepiska Marijane Zonjić i Ace Lukasa

Aca Lukas (50) važi za jednog od najvećih zavodnika na estradi, a poslednja poznata devojka koju je priveo jeste pevačica i učesnica "Zadruge" Marijana Zonjić (23). Otkrivene su prepiske mlade Podgoričanke i poznatog folkera u kojoj su dogovarali susret u njegovom stanu u četiri oka, piše dnevni list "Informer".

- Jesi li u Beogradu? Šta radiš? - pitao ju je Aca, na šta mu je ona odgovorila:

- Jesam, preselila sam se u Beograd. Blejim u stanu, sad ću da spavam, a ti?

Lukas je očigledno imao drugačije planove.

- Ja neću još da spavam. Ti baš moraš ili?

Marijani te noći nije bilo do seksa, pa mu je odgovorila:

- Pa čudno bi bilo da ti spavaš u ovo vreme. Umorna sam baš! Tu sam sad, da znaš, uzela sam stan na Banovom brdu, pa se javljaj.

Nekoliko dana kasnije Aca je ponovo pisao Marijani.

"A gde si sada?", pitao ju je pevač, na šta mu je ona odgovorila da je u Novom Sadu. Folker je nastavio da insistira na viđanju u Beogradu, i pitao ju je kada se vraća.

Zonjićeva se navodno u početku nećkala, da bi na kraju pristala da ode u njegov stan na Voždovcu u četiri ujutru.

Pevačica je svojevremeno otkrila detalje njihove romanse.

- Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo. Bilo je pre nekoliko meseci. Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Ne bih da ulazim u detalje, ali nije pričao ništa pozitivno, on o njoj nema lepo mišljenje. Pošto mene njegova žena ne zanima, neću je ni spominjati u rijalitiju - kazala je Marijana.

- Aca mi je pričao sa kim je sve bio sa estrade. Spomenuo je i Anu Sević. Rekao mi je da ga podsećam na nju i po građi i u krevetu. Jednom mi je platio kartu za Podgoricu i tako je moj tata saznao za nas. Roditelji su bili besni i govorili da mi ne treba. Aca i ja smo se viđali u javnosti, nismo se krili nikad, svuda smi išli i nikada se nismo krili. Često smo bili i kod njega u stanu. Ma on je prešarmantan! - kazala je Marijana i dodala:

- Sa Acom nikad nisam pričala o drogi, nismo je nikada koristili, ali stalno smo pili alkohol. Meni droga ne treba, luda sam i bez toga.

Izvor: Informer.rs
Foto: marijanaa_zonjic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.