NISTE OVDE NI KAFU POPILI, A LJUBI TE U USTA: Natalija Ibraimov i Gagi Đogani ogovarali Erminu Pašović (VIDEO)

Tokom prethodne večeri došlo je do manje rasprave između Ermine Pašović i Gagija Đoganija i to zbog toga što su zadrugari podsetili densera da im je pričao kako se poljubio sa Erminom dok nije ušao u "Zadrugu 3".

Osim toga, njih dvoje su se slučajno poljubili kada je Ermina ulazila u Belu kuću, iako to većina ukućana nije znala, a to je sinoć otkriveno. Đogani se poverio Nataliji Ibraimov da je razočaran u Erminu, a ona mu je rekla kako Pašovićeva nije njegov pravi prijatelj.

- Ona dobro zna da je priznala da me je ovde poljubila. Problem je Bane. Taj poljubac napolju ja sam shvatio prijateljski - pričao je Gagi Đogani Nataliji.

- Naravno. Ti imaš devojku, ona je išla kod tvoje devojke - dodala je Natalija.

- Ona priča da se mi znamo dve godine, a mi se znamo od "Zadruge 2". Ne treba mi ona. Šta će mi to životu. Videćemo do kada će da se igra. On (Bane) je izvatao ovu (Ivanu Krunić) i sada sam mu ja problem. Našli su mene da zaj*avaju - pričao je nervozno denser.

- Spremila ti rođendan, a ovde niste popili ni kafu, a još te ljubi u usta, kakva je to drugarica - dala je svoje mišljenje Natalija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još