Nebojša Dugalić i Boris Pingović najavili 300. kabare "Da, to su bili dani"

Uoči izvođenja 300. jubilarnog muzičko poetskog kabarea "Da, to su bili dani" 30. novembra u Kombank Dvorani, danas su se u Jazz kantini Lisabon novinarima, ali i okupljenim prijateljima obratili Nebojša Dugalić i Boris Pingović. Na Velikoj sceni Kombank Dvorane iste večeri zablistaće i Nina Ćosić i Voja Savić kao i specijalni gosti, čija su imena Dugalić i Pingović obelodanili na konferenciji za medije.

Tako će se 30. novembarske večeri na sceni Kombank Dvorane u čuvenom kabareu pojaviti poznati glumac Ivan Bosiljčić, pijanista Bogdan Dugalić, jazz gitarista Jevrem Ćosić i bubnjar Đura Đuričić.

Dugalić i Pingović su s velikom radošću pozvali publiku da prisustvuju jubilarnom kabareu koji se izvodi od 2004. godine.

- Ovo je već 15. godina trajanja i 300. izvođenje, ja samo mogu da vas pozovem da nastavimo da se zajedno radujemo u zajedničkom trajanju i da imamo snage da ovo što duže potraje - rekao je Nebojša Dugalić okupljenim novinarima i prijateljima.

Boris Pingović se nadovezao:

- U ovom vremenu u kojem živimo svako pozitivno trajanje je svojevrsni incident, pa tako i ovaj naš kabare mislim da se svrstava u sličnu vrstu incidenta. Zato imam veliko zadovoljstvo da pozovem poštovanu publiku da bude deo ovog velikog jubileja.

O KABAREU

Kabare se izvodi od 2004. godine, a do oktobra 2019. odigran je čak 299 puta. Reč je o kombinaciji muzike, poezije i humorne anegdotske građe, tako da će publika moći da uživa u stihovima naših znamenitih pesnika, kao i u različitim muzičkim žanrovima, od šansone, rock n rolla do domaćeg i stranog evergrina.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.