SUMNJALA SAM DA SU MI BIVŠI PARTNERI GEJEVI: Nataša Bekvalac iznenadila detaljima iz ljubavnog života

Atraktivna Nataša Bekvalac Noć veštica provela je u gej klubu, okružena gej populacijom, za čija prava se zalaže, a prisutne je oduševila kada su ugledali njenu lentu na kojoj je pisalo "ljubav je ljubav". Pevačica je došla u pratnji prijatelja, a na pitanje da li je za nekog od partnera koje je volela pomislila da je homoseksualac, kao iz topa je kroz osmeh priznala:

- Jeste, to sam pomislila za svakog partnera!

Nataša se za Noć veštica nije kostimirala, pojavila se sa plavom perikom, a preko elegantnog belog odela ponela je natpis u duginim bojama. Na pitanje zašto je odabrala baš tekst "ljubav je ljubav" i belo odelo pevačica je poručila:

- Mislim da tu ne treba objašnjenje, tako je jasno. Treba samo da pogledate. A belo odelo je zato što je čisto i zato što sluti na slobodu. Ljubav i sloboda je ono što ja podržavam i za šta ću se uvek boriti. Nisam razočarana u ljubav - rekla je atraktivna plavuša.

Bekvalčeva je priznala i da joj se neretko desi da joj se udvaraju žene, ali i da joj njihova energija prija, te da joj to ne smeta.

- Na dnevnom nivou doživljavam udvaranja, ali ne ta udvaranja u smislu nečega što ti nije okej. Doživljavam komplimente i neku lepu energiju i ne mogu da je nazovem udvaranjem, ali mogu da je nazovem energijom koja mi prija - poručila je pevačica i dodala da se u poslednje vreme posvetila pripremama za predstojeći koncert u Areni.

- Pripreme su u toku i to je zaista jedan proces u kojem uživam i koji je jako stresan. Način na kojem radim je jako zahtevan i nadam se da će publika to sve primetiti 14. februara - rekla je Nataša.

Podsećamo, Nataša Bekvalac i zvanično se razvela od Luke Lazukića 24. oktobra ove godine, a pevačica je po izlasku iz suda bila nasmejana i najpre poručila da se oseća srećno. Na naše pitanje da li se razvela, pevačica u prvi mah nije želela da odgovori, a nakon nekoliko trenutaka na novo pitanje o tome kako se oseća, sa osmehom je odgovorila:

- Razvedeno.

Nataša Bekvalac je tokom Noći veštica od LGBT zajednice dobila titulu i statuu "Gej ikona 2019. godine". Dok su joj uručivali nagradu poručili su joj da ne žele da joj ikada više slome krila. Pevačica se oduševljeno zahvalila, pa poručila da će nastaviti da podržava sve one koje u životu vodi samo ljubav.

- Znači mi mnogo ovo priznanje, svaka vrsta podrške mi znači. Godinama podršku dajem svim ljudima koji razmišljaju tako da ih vodi samo ljubav - poručila je Nataša.

Izvor: Blic.rs
Foto: Promo

Pogledajte još