SAPUNICA SE NASTAVLJA: Kija Kockar srela Andreja Atijasa ispred Anabelinog stana

Pre nekoliko nedelja veliku prašinu podigla je vest da popularni pevač Sloba Radanović merka luksuzni dupleks u zgradi u kojoj godinama unazad živi njegova koleginica Anabela Bukva, inače majka Lune Đogani. Sloba je, kako je izjavio, u međuvremenu odustao od kupovine nekretnine na Košutnjaku, međutim u potragu za novim stanom baš u toj zgradi krenula je i njegova bivša supruga, popularna pevačica Kristina Kija Kockar koja, inače, od prve sezone "Zadruge" nije u dobrim odnosima s Bukvom!

Da ova priča bude još skandaloznija pobrinuo se, sasvim slučajno, Anabelin bivši suprug Andrej Atijas! Naime, kako saznajemo, Atijas je pre više od nedelju dana došao u Beograd kako bi bio s ćerkicom Blankicom, a pri ulasku u zgradu u kojoj mu živi ćerka i bivša žena sreo je ni manje ni više nego Kiju! Prema informacijama portala Pink.rs, ovaj neočekivani susret protekao je, na iznenađenje mnogih, u miru - Atijas je prišao Kiji i srdačno je pozdravio, a Kija otkriva šta se te noći zaista desilo.

- Jeste, tačno je da sam ga srela... Jako zanimljivo s druge strane što tako bacaju informacije da bi dobili moj komentar. Pružio mi je ruku čovek, ja sam njemu i pričali smo jer ja sam išla da vidim neki stan u toj zgradi... Nije taj stan koji je gledao Sloba, neki drugi, ali u istoj zgradi je. Ništa, pružio mi je ruku i on kao: "Neverovatno je da... Sad da je "Paparaco lov" tu da nas snimi"... On ulazi u zgradu, ulazim ja, čudna je stvar... Ali, to smo znali samo on i ja - istakla je Kija koja je aludirala na to da je "druga strana" ovu priču plasirala u javnost kako bi dobila njenu reakciju.

Izvor: Pink.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Ivana says

    Nije srela nego psihopatski bračni par opsjeda Anabelinu zgradu i naručuju paparaco ne bi li ih snimili zarad malo medijske pažnje …patologija u glavi ,a narpd nije glup ako su oni

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.