LEPA BRENA SINU POSTAVILA ULTIMATUM: Viktor Živojinović smršao 50 kilograma zbog automobila?!

Već je poznato da je Viktor Živojinović smršao više od 50 kilograma za samo nekoliko meseci, ali ono što javnost nije znala, jeste da je to uradio jer ga je Lepa Brena ucenila!

Prema pisanju "Kurira", pevačica je mlađem sinu rekla da mora da oslabi najmanje 45 kilograma ili će mu oduzeti skupoceni automobil "bentli", što je njen naslednik vrlo ozbiljno shvatio.

Odmah je počeo da primenjuje dijetu po savetu nutricioniste, a uporedo s tim trenirao je i u teretani. Vežbe i redukovana ishrana doveli su do brzih rezultata, pa na kraju ipak nije ostao bez luksuznog četvorotočkaša.

- Brena je dugo pokušavala da stimuliše Viktora da oslabi, pričala je s njim, savetovala ga šta da radi, ali ništa nije urodilo plodom. Onda je došla na ideju da mu postavi ultimatum: ili će da smrša 45 kilograma, ili mu oduzima "bentli"! S obzirom na to da su ona i Boba taj auto kupili, Viktor je bio svestan da njegova majka vrlo lako može da ostvari svoju pretnju, pa je sklopio dil sa njom. Obećao da će za godinu dana imati idealnu težinu, ali ju je zamolio da mu ne uzima auto dok to ne ostvari - kaže izvor i podseća da je Viktor smršao znatno brže nego što je obećao.

- Za dva i po meseca je skinuo 35 kilograma, što je bilo neverovatno i za njega i za Brenu. Ona nije mogla da veruje koliko je Viktor sve to ozbiljno shvatio, da nipošto ne želi da ostane bez "bentlija". Ostatak je takođe skinuo u rekordnom roku, znatno pre nego što je i sam očekivao. Naposletku, bio je zahvalan majci što mu je postavila ultimatum. Sada mu je nova linija još draža od "bentlija" - zaključio je sagovornik, dok je Viktor sa osmehom rekao:

- Glupost!

Kako smo ranije pisali, nakon gubitka suvišnih kilograma, Viktoru se na stomaku zadržalo salo koje ni upornim treninzima nije uspeo da ukloni, pa je problem rešio pomoću liposukcije.

- Zahvaljujući popularnoj opciji kozmetičke hirurgije, on je poboljšao oblik svog tela i isisao masne naslage sa određenih delova. Hirurg nije imao mnogo posla u njegovom slučaju, već je upotrebljena blaga korekcija. Da je došao ranije, sa mnogo kilograma više, operacija bi bila rizična i ne bi je tako lako podneo - otkrio je izvor blizak Živojinoviću.

Izvor: Kurir
Foto: viktorernest/Instagram

Pogledajte još