PRVA KRIZA U VEZI MANEKENKE I FUDBALERA: Sofija Milošević bez dozvole dala zajedničku fotografiju novinarima, Luka Jović pobesneo!

Dvomesečna veze Sofije Milošević i Luke Jovića zapala je u krizu. Prema rečima izvora, Sofija i Luka su se tokom poslednje tri nedelje često svađali, a bili su i na ivici raskida. Sve je navodno poteklo od toga što je fudbaler Real Madrida obnovio kontakt s bivšom nevenčanom suprugom Anđelom Manitašević, s kojom ima osmomesečnog sina, i ponovo je zapratio na društvenoj mreži, a kulminiralo je kad je manekenka javno progovorila o njihovoj vezi.

- Luka je ponovo počeo često da komunicira sa Anđelom i to je Sofiji zasmetalo. Ona razume da je fudbaleru sin na prvom mestu, ali iritirali su je konstantni kontakti koje ima s bivšom - otkriva izvor.

Foto: lukajovic/Instagram

Miloševićeva je nedavno u intervjuu za nedeljnik "Hello!" priznala da je zaljubljena u fudbalera i pokazala njihovu zajedničku fotografiju. Budući da Luka nije bio za to da se njihova veza eksponira, to joj je zamerio, pa su se posvađali.

- Kad ga je Sofija pitala da se slikaju za časopis, on je odbio. Naglasio joj je da ne bi trebalo ni ona ništa da priča o njihovoj vezi, niti o njegovoj prošlosti. Ona ga nije poslušala i uradila je šta je želela. Njoj je bilo u interesu da se opere od priča o aferama s fudbalerima, koje negira. I njemu je potvrdila samo vezu sa Ademom Ljajićem - kaže izvor blizak paru i dodaje da manekenka na sve moguće načine pokušava da izgladi odnos s Lukom, koji se trenutno nalazi u Beogradu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sofijamilo/Instagram

Pogledajte još