VELIKA TUGA: Preminula majka Nebojše Glogovca

Milena Glogovac, majka glumca Nebojše Glogovca koji je preminuo prošle godine, umrla je u petak, 8. novembra, u svojoj 74. godini.

Porodica se od Milene Glogovac oprostila čituljom.

- Obaveštavamo rodbinu, prijatelje i poštovaoce da je usnula u Gospodu naša draga Milena Glogovac, rođ. Samardžija. Opelo i sahrana drage nam pokojnice služiće se u Hramu svetog velikomučenika Georgija na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu, u ponedeljak, 11. novembra 2019. godine u 14 časova. Ožalošćeni: suprug prota Milovan, ćerka Bojana i zet Vule, snaja Milica, unučad Gavrilo, Miloš, Sunčica i Luka, jetrva Ljuba sa porodicom, braća Momir i Radivoje, snaje Anđelka, Dušanka, Ljubinka i Nada, zaove Milka i Ljilja sa porodicama i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji - navodi se u čitulji.

U zasebnoj čitulji navedena je samo ćerka Bojana:

- Mama, najdraža moja. Tvoja Bojana.

Podsetimo, Nebojša Glogovac preminuo je na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu u februaru 2018. godine, nakon teške bolesti. Poznanici porodice kažu da se njegova mama od bola za sinom ubrzo razbolela i umrla je, kažu, od tuge za njim, prenosi pomenuti portal.

Izvor: Telegraf.rs/Blic.rs
Foto: UNICEF Srbija/Youtube

Pogledajte još