ANABELA PALA NA POLIGRAFU I OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE: Majka me pokvarila kao osobu, krila sam modrice od dece velikim slojem pudera!

Pevačica Anabela Atijas pristala je da sedne na poligraf i otkrije detalje iz privatnog života.

Na početku je priznala da je htela da bude mrtva kada joj je u ratu poginuo prvi dečko Nikola i da je sve to sa njim bio život pre života.

Posebno ju je potreslo pitanje koje se odnosilo na njenu majku. Dok je govorila iskreno o njoj, glas joj je zadrhtao, a onda su joj krenule i suze.

Da li je najteži momenat u životu onaj kada ste odrastali bez majke?

- Ne, ona jeste otišla iz naše kuće, preselila se sa drugim suprugom da živi, ali tu je bila ona svakodnevno, obilazila me je i trudila se da bude najbolja majka na svetu. Mislim da je to, danas, ostavilo na meni traga kao na ženi i mislim da je to, onako, nešto što me je pokvarilo kao osobu.

Naglasila je da nije bila u paralelnoj vezi sa drugim muškarcem dok je bila u braku sa Gagijem Đoganijem, jer ne može u isto vreme da voli dva čoveka.

Međutim, nešto drugo je uticalo na krah njenog braka.

Da li ste nekada modrice od batina krili zbog dece?

- Ne.

Nakon ovog odgovora poligraf je pokazao da ne govori istinu.

- Ok, jesam. Krila sam modrice od dece, ali Luna je bila već velika i sama ih je videla kroz debeli sloj pudera, koji je bio namenjen za masku u pozorištu - priznala je nakon što je čula rezultate poligrafa.

Izvor: Republika.rs/Blic.rs
Foto: anabelci/Instagram

Pogledajte još