PEVAČ HOSPITALIZOVAN: Đorđe Balašević doživeo infarkt

Pevač Đorđe Balašević imao je infarkt. To je razlog za otkazivanje koncerta u Kragujevcu, koji je trebalo da se održi večeras.

Trenutno se nalazi u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

Naš čuveni pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući.

Ranije danas saopšteno je da je koncert Balaševića, koji je trebalo da se održi večeras u "SBB hali Jezero" u Kragujevcu odložen.

- Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerašnji koncert odlaže... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda... Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti... Za koji dan će biti sve sasvim ok, pa nastavljamo... Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje - saopštila je ćerka poznatog pevača Beba Balašević.

Izvor: Novosti.rs/Blic
Foto: RTS - PrintScreen/YouTube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.