KATARINA GRUJIĆ IZDRŽAVALA MOMKA: Bio je sa mnom samo zbog interesa i novca

Katarina Grujić ima veoma buran ljubavni život, a sada je progovorila o svojim bivšim momcima.

Pevačica je priznala da je bila slepo zaljubljena i da nije shvatala da je partner finansijski ikorišćava.

- Danas ima mnogo muških k*rvi, zato su mnoge žene same. Neki momci iskoriste žene do poslednjeg dinara, a one se toliko zaljube da to i ne primećuju. Kroz to sam i sama prošla - priča Kaća i dodaje:

- Imala sam momka koji je bio sa mnom samo zbog interesa i novca. Osećala sam se kao da sam ja muškarac u toj vezi, jer sam ga finansirala. On mi je bio najveća životna greška. Tužno je što sam to kasno shvatila. Prijatelji su mi na to skretali pažnju u više navrata, ali sam ja izgleda bila toliko zaljubljena da nisam htela ni da prihvatim istinu. Eto, rešila sam da tu svoju ružnu prošlost opevam u pesmi, koju ću uskoro da objavim.

Pevačica nije želela da otkrije koji bivši momak ju je finansijski iskoristio, a s obzirom na to da je pričala kako je imala samo četiri momka, "osumnjičeni" su maneken Boris Stamenković i mladi biznismeni Nemanja Buha iz Beograda, Kosta Obradović iz Crne Gore i Semir Junuzović iz Tuzle. Kaća posle raskida sa Semirom nije našla novog dečka.

- Mnogi mi ne veruju kad kažem da sam sama! Stvarno nisam u vezi jer nameravan maksimalno da se posvetim karijeri. Bolje je za mene da malo napravim pauzu i budem solo - kaže folk zvezda i napminje da joj brak i deca nisu ni na kraj pameti:

- Rano je da se ostvarim kao majka. Nije mi proradio majčinski instinkt. Mlada sam, mislim da je sasvim u redu da zatrudnim i u 35. godini. Svaka normalna i ostvarena žena tako razmišlja, to ne treba da bude tabu.

Kaća kaže da joj ljubomorne žene rade iza leđa.

- Lepota mi je donela dosta dobrog, ali mi je u mnogo čemu i otežala. Eto, žene umeju da budu sujetne. Milion puta sam na svojoj koži osetila njihovu ljubomoru. Čula sam da svašta pričaju za mene, čak i da mi je neko nudio novac za seks. To su budalaštine! Potičem iz imućne porodice, a to što dobro zaradujem od svog posla dobitna je kombinacija - kaže pevačica.

Izvor: Informer
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još