NE SVAĐAM SE SA MUŽEM, SAMO SE PONEKAD "IZVRIŠTIM" NA NJEGA: Katarina Grujić iskreno o braku sa Markom Gobeljićem

Pevačica Katarina Grujić progovorila je o novom albumu, ali i porodici koju je svila sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

Atraktivna folkerka se nakon dvadesetak dana provedenih u Grčkoj sa suprugom Markom i ćerkicom Katjom, vratila u Srbiju, gde su je sačekale obaveze oko novog albuma, koji privodi kraju.

Zbog čega se najčešće svađaš sa suprugom?

- Ne svađam se nikada sa mužem. Možda se nekada ja "izvrištim" na njega, ali on nije osoba koja voli da se svađa, nemamo ni oko čega da se raspravljamo. Ipak, zdravih čarkica imamo, kao i svi parovi! Marko nikada ne ulazi u rasprave sa mnom, uostalom, kao i niko u mom okruženju.

Kako ste se Katja i ti provele u Atini kod Marka?

- Prelepo, kao i svaki put... Katja i ja smo bile tri nedelje u Atini i puno mi je značilo jer sam napunila baterije pred snimanje ovog spota, opustila sam se... Stalno sam nešto spremala kod kuće, od doručka, ručka, večere, užina... Išli smo i po restoranima i konstantno smo nešto jeli. Srećom, pre Atine sam puno trenirala i liniju dovela do savršenstva, ali sam se pored muža opustila.

Da li je ova nova pesma brza ili je balada?

- Uvek biram brže jer mi je jako teško da nađem baladu. Ova pesma je brza, zove se "Naplatiću ti sve" i ona je ujedno uvod za drugi studijski album, na kojem će biti osam novih pesama.

Da li ćeš imati i neki duet na albumu?

- Imam neke ponude i postoje neke pesme koje bi mogle da budu duetske, razmišljali smo o tome... Moja kuma Andreana Čekić i ja se već godinama dogovaramo za duet, ali nikako da pronađemo adekvatnu numeru.

Tea Tairović je napravila koncert na "Tašmajdanu" nakon drugog albuma, da li i ti planiraš tako nešto?

- Ukoliko mi album bude uspešan kao Tein, hoću sigurno, ali ne mogu da pričam unapred. Publika će dati svoj sud, a ja ću ih kao i do sad ispoštovati.

U poslednje vreme javne ličnosti vade silikone i vraćaju se prirodnom izgledu. Kakav je tvoj stav o tome?

- Neka svako sa svojim telom radi šta želi! Ko želi da vadi, neka vadi, a ko želi da ih stavlja, neka stavlja.

Izvor: Informer.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još