POTRESNA ŽIVOTNA PRIČA NATAŠE RADAN: Tata je umro kada sam imala tri godine, ne znam šta mi je s majkom (VIDEO)

Iako Nataša Radan čuva svoju porodičnu tajnu i ne želi da je podeli sa rijaliti cimerima, ove večeri je ipak ispričala deo onoga što ju je zadesilo u životu i zbog čega je neretko tužna.

Naime, Nataša se poverila Mini Vrbaški i Filipu Đukiću da nije u dobrim odnosima sa svojom majkom i da je ostala bez oca kada je imala tri godine.

- Iz Nikšića sam otišla kada sam bila šesti razred. Ne znam šta mi je sa majkom. Tatu nemam, umro je kada sam imala tri godine. Tata mi je bio ranjen u ratu, kasnije su mi rekli da je imao karcinom. Sa mamom nisam u dobrim odnosima ceo život, ali zadnje dve godine ne znam ni gde je. Mogla bih ja da pričam sa njom, ali ona je ostavila polubrata i polusestru, oni su mali. Ostavila ih je njihovom ocu, tj. mom očuhu. Sa tatine strane imam samo strica, on živi u Kanadi. Sa mamine strane se čujem samo sa ujacima. Nisam u dobrim odnosima sa babom i tetkom. Kada sam ovde došla iz Crne Gore ja sam se super uklopila sa ovom ekipom, družila sam se sa starijima i čim sam završila srednju školu, odmah sam se zaposlila u nekom kafiću, imala sam odličnu platu - pričala je Nataša, a potom je zaćutala.

- Kada bi Veliki šef našao tvoju majku, ne bi volela da se sretnete? - upitala je Mina Natašu.

- Ne bih uopšte volela da je vidim. Posvađale smo se. Nisam imala nikad dobar odnos sa majkom - rekla je Radanova, a onda zaplakala.

Izvor: Alo!
Foto: natasa.rr/Instagram

Pogledajte još