DEJAN NESTOROVIĆ: Zahvaljujući Ani Brnabić i Aleksandru Seniću deca iz srca Srbije dobiće put iz bajke

Dejan Nestorović, poznato TV lice, borac za ljudska prava i direktor NVO "Sigurna pozicija" dobio je veliku podršku od Aleksandra Senića, direktora sektora za izgradnju u "Koridorima Srbije" za izgradnju malog, ali značajnog infrastrukturnog puta u šumadijskom selu Resnik.

Nestorović kaže da se između velikih stvari koje ne možemo da uradimo i malih koje nećemo, krije opasnost da nikada ništa ne uradimo i ne postignemo!

- Nema poštovanja ljudskih prava u blatu! Moj cilj je bio da pomognem velikom broju porodica koje žive u šumadijskom selu Resnik i koje još od Otomanske imperije nemaju put. Na mestu, stare kaldrme gradi se novi put, oko 2,3 km puta, koji će spojiti selo Resnik sa Malim Krčmarima, koji pripadaju Rači. Zahvaljujući odgovornoj politici Vlade Republike Srbije, ali i velikoj zasluzi Aleksandra Senića, veliki broj porodica sa decom dobiće put ispred svojih kuća. Ovo je vitalan i vrlo značajan put koji predstavlja okosnicu razvoja turističkih i privrednih potencijala opštine Rača i čitave Šumadije - kaže Nestorović i navodi da su meštani prezadovoljni.

- Projekat za put je gotov, a stanovnici Šumadije, kažu za Aleksandra Senića da je Bog kada su brzina i razvoj infrastrukturnih projekata u pitanju. Zahvaljujući Aleksandru Seniću, Šumadija dobija put iz bajke. Veliku logističku podršku imamo i od kabineta ministarke Zorane Mihajlović, a očekujemo moralnu podršku i od premijerke Ane Brnabić, u promociji razvoja čitave Šumadije. Ulazimo u samo finale pripreme dokumentacije do asfaltiranja puta u "srcu Srbije" - ističe Dejan Nestorović.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Privatna arhiva

Pogledajte još