TRI KLJUČNE OSOBINE: Kakve žene privlače muškarce?

Kada se povede razgovor o muško-ženskim odnosima, često smo u prilici da čujemo da nije sve u izgledu. Ali ima onih koji tvrde da postoje tri stvari koje mogu da navedu gotovo svakog muškarca da se zaljubi u vas.

Prva je strastvenost. Pre svega se misli na žene koje su pronašle svrhu i smisao u nečemu što ih usrećuje i čemu su se strastveno posvetile. Da li je to posao, hobi ili nešto sasvim treće, one prosto zrače dok govore o tome.

Druga bitna stvar je autentičnost. Budite to što jeste, još bolje ako ste jedinstveni. Mnoge žene kada započnu emotivnu vezu "žrtvuju" lične snove i poglede na svet kako bi bile u skladu sa partnerom. To je pogrešno, jer ga na taj način neće zadržati pored sebe. Nepokolebljivi stavovi i odluke čine vas jedinstvenom, posebnom i snažnom i to će mu se dopasti.

I na kraju, dopustite sebi da budete ženstveni, ono što i jeste u vašoj prirodi. Nemojte uvek da preuzimate inicijativu i donosite odluke. Prepustite to partneru i tako pokažite nežniju stranu. Dozvolite mu da vam otvori vrata od automobila, da vam pomogne da obučete kaput i da vas gleda sa oduševljenjem.

Izvor: Novosti
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još