ČETIRI VAŽNA RAZLOGA: Zbog čega nije dobro da trčite za muškarcima?

Iako možda mislite da vi nikada ne biste mogle da budete među ženama koje hvataju muškarca, iznenadile biste se koliko je lako upasti u takvu ljubavnu zamku.

U jednom trenutku uvereni ste da ste nezavisna žena kojoj muškarac nije potreban za sreću, a u drugom trenutku dobili ste njegovu poruku i sve je palo u vodu.

Da biste možda drugi put bile jače i odolele tom izazovu, setite se sledeća četiri razloga zbog kojih nikada ne bi trebalo da trčite za muškarcem.

Ako nekoga morate da jurite, znači da on nije za vas

Kada se pojavi vaša srodna duša, njega nećete morati da lovite, jer će on biti tu, sa vama. Trčanje za nekim kome uopše nije stalo nije ništa drugo nego trošenje vremena.

Propuštate kvalitetnije provedena druženja sa važnim ljudima u životu

Umesto druženja sa najboljim prijateljicama ili odlaska na putovanje sa sestrom, vi trošite svoje vreme na nekoga ko se smeje jer vas vrti oko malog prsta.

Na kraju ćete vi biti povređeni

Kada ljubav nije u potpunosti uzvraćena, to ne može da se završi srećno. Na kraju te vaše igre vi ćete biti gubitnica slomljenog srca.

Izludećete samu sebe

Neprestano strepljenje oko poruke ili poziva će vas izludeti i skrenuće vam pažnju sa znatno važnijih stvari. Uživajte u životu i prestanite da se zamarate osobama koje nisu za vas.

Izvor: Super žena/Index.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još