BILJANA TIPSAREVIĆ PROGOVORILA O DRUGOM STANJU: Rođena sestra i ja smo trudne u isto vreme!

Modna kreatorka Biljana Tipsarević i proslavljeni srpski teniser Janko Tipsarević čekaju drugo dete.

Iako u prvi mah nisu želeli da pričaju na ovu temu, kreatorka je ipak odlučila da odgovori na nekoliko pitanja i kako kaže ovih dana u njihovom porodičnom domu vlada sreća.

- Radujemo se proširenju porodice, i moja rođena sestra je trudna, razlika će biti dva meseca tako da nas čeka uzbudljiv period. Divan osećaj, kao i u svakoj porodici koja je to želela. Ušla sam u četvrti mesec i zasad je sve u najboljem redu. Emili se veoma raduje što će postati sestra, već predlaže imena i priča o tome kako će da čuva bebu i čime će sve da je uči - objašnjava Biljana.

Biljana je otkrila kako trenutno oseća i kakva je kao trudnica.

- Ova trudnoća je potpuno različita od prve, što je i normalno, pa i sve propratne slatke nelagode u vidu mučnine i pospanosti prolaze. To je normalno za trudnoći i ne zove se džaba drugo stanje. Nisam zahtevna trudnica, trudim se da sve radim normalno kao što sam to činila pre nego što sam saznala da sam trudna - izjavila je Biljana.

Na pitanje da li su posle devojčice Emili koja ima šest godina poželeli da dobiju dečaka, Biljana kaže:

- Svejedno nam je da li je devojčica ili dečak. Sa jedne strane žarko smo želeli da imamo ćerku, a ta želja nam se već ispunila, tako da nam je sada najbitnije da sve prođe bez ikakvih problema. Trudnoća je fenomenalna stvar i svaka žena treba da se ponaša onako kako njoj najviše prija - objašnjava supruga proslavljenog tenisera koji je trenutno u Madridu gde igra poslednji Dejvis kup u svojoj karijeri.

Biljana dodaje da je čeka i dosta obaveza na poslovnom planu:

- Trudim se da budem što je moguće više aktivna. U našoj porodici čeka nas mnogo lepih stvari, trudnoća mi unosi mir i blagoslov. Završila sam novu kolekciju svečanih haljina i odela za zimu 2020, a spremam se i za Sajam venčanja 7. i 8. decembra na kojem učestvujem uskoro. Ne želim da stajem, već radim punom parom, te smatram da je to najbolji izbor za mene.

Izvor: Blic.rs
Foto: biljanatipsarevic/Instagram

Pogledajte još