SELE SE U TITEL ILI OSTAJU U VILI RAŽNATOVIĆA NA DEDINJU?! Bogdana i Veljko odlučili gde će živeti nakon venčanja!

Bogdana i Veljko Ražnatović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u nedelju, 24. novembra, a o njihovoj svadbi ne prestaje da se priča. Javnost bruji o brojnim detaljima u vezi sa venčanjem, a mnogi su se pitali gde će bračni par Ražnatović sada živeti.

Bogdana i Veljko su, naime, odlučili da će nakon svadbe nastaviti da žive u vili Ražnatovića na Dedinju, gde su pre godinu dana otpočeli zajednički život.

Bogdana se u Veljkov dom, u kome on živi sa majkom Cecom i sestrom Anastasijom, uselila krajem prošle godine, a čitava porodica tada ju je s oduševljenjem prihvatila kao novog ukućanina.

Nema sumnje da je folk zvezda presrećna što će sin i snaja nastaviti da žive s njom, budući da nije krila radost kada se Bogdana doselila u njihovu kuću.

- Čitala sam da se Veljko seli, to su gluposti, šta ću ja, da živim sama? Živim sa sinom i snajkom. Anastasija kad se bude udavala ona će otići, a ja ostajem da živim sa sinom i snajkom - rekla je Ceca prošle godine nakon Bogdaninog preseljenja u dom Ražnatovića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Paparazzo Lov // DNK - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još