NESREĆNA U BRAKU SA DEJANOM? Dalila Dragojević iskreno o odnosu sa Vladimirom Tomovićem (VIDEO)

Nije joj se svidelo što je Jelena Pešić rekla da je nesrećna u braku sa Dejanom.

- Svi vidimo kako se smeškaš i gledaš Vladimira, osim tvog Dejana očigledno. Kada ti je Pešićeva to rekla, počela si da je vređaš, a ona ti je jedina rekla ono što misli cela kuća - glasile su reči koje je publika uputila Dalili Dragojević.

- Pa nemam ništa specijalno da odgovaram na to pitanje. Evidentno je da je ona iznela to u žaru borbe, ali nije ona mene povredila. Pričaju o tome ovde mnogi. Mene je dotaklo kad je ona rekla da sam nesrećna u braku. Ja znam u kakvom sam odnosu sa njim (Vladimirom), moj suprug to zna... Tako da, ja sam sa njim u sasvim korektnim odnosima. Nadam se da će tako ostati. Da sam osetila nešto što utiče na moj brak, ja bih to saopštila mom suprugu Dejanu. Ne bih ga u životu napravila budalom. Isto tako, ja ne mogu da idem protiv sebe - rekla je Dalila.

- Bio sam tada vođa kada se pokrenula ta tema, ja sam predložio da se stavi tačka na tu priču. Dejan je rekao da nema potrebe. Dejan je prvi rekao: "Ne osećam nikakvu opasnost od tebe", nije ni Dalila neko ko produbljuje ovu temu, ni ja... Ja nisam primetio da ona mene gleda - pričao je Tomović.

- Mi smo verovatno pričali o Dalili i tu noć se potegla ta priča. Ja sam rekla da možda sa Daliline strane nešto postoji, a sa njegove ne. Rekla sam da je nesrećna, ali ima razlog da bude srećna - rekla je Jelena Pešić.

- Meni to ne smeta, ali smeta osobama koje su zaljubljene u Vladimira. Što se tiče toga da li je Vladimir ostavio prostora ili nije, uvek se ostavlja prostora. Za mene je ta tema nebitna. Stavljam tačku na komentarisanje - izjavio je Dejan.

Zatim je Marko Janjušević Janjuš istakao kako sa devojkama u kući nikada nije flertovao, zbog čega je nastala velika frka za crnim stolom, pa je Janjuš priznao da mu najviše odgovara druženje sa Ivanom Šopić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još