NERASKIDIVA VEZA PUPČANE VRPCE KOJA SE NE VIDI: Slavica Rokvić raznežila fotografijom sa sinovima!

Slavica Rokvić, supruga pevača Marinka Rokvića i majka Nikole i Marka veoma veliku pažnju privlači svojim objavama na Instagramu a poslednjom je raznežila sve.

Naime, poznato je koliko su Rokvići vezani i koliko neguju porodične odnose, a sada je Slavica iskoristila priiku da istakne kako je srećna što ima dva naslednika koje prepoznaje po osmesima i pokretima i sa kojim je i dalje "vezana" pupčanom vrpcom koja je nevidljiva.

- Kad postanu svoji ljudi, treba da znaju, a sigurna sam da znaju. Da su njihove radosti moje radosti na kvadrat, da su njihove životne priče, priče koje prelistavam svako veče pred spavanje i da od trenutnih redova zavisi moj san. Da je dovoljno da ih pogledam i poput najpreciznijeg skenera da u moje srce upliva njihova sreća, radost ili nemir. Neraskidiva veza pupčane vrpce koja se ne vidi, ali se oseća. A trenutno moje najjače osećanje koje me preplavljuje je zaljubljenost u njihove najveće bezuslovne ljubavi u čijim vragolastim okicama, osmesima i pokretima upravo prepoznajem njih dvojicu.

Zajednička fotografija koju je objavila u okviru statusa pridobila je veliki broj lajkova i pozitivnih komentara.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: slavicarokvic/Instagram

Pogledajte još