Stanovi različitih kvadratura na lokaciji Zvezdare

Preduzeće „Nova Delta plus inženjering“, prodaje stanove različitih kvadratura na lokaciji „Park prinčeva“, park šuma Zvezdara u Beogradu. Kako ističu u ovoj firmi, reč je o stambenim kvadratima visoke luks klase koji se nalaze u prvoj eko zoni srpske prestonice, na četiri kilometra od centra grada. Objekat u kojem se stanovi nude na prodaju imaju prizemlje, dva sprata i potkrovlje, kao i garažna mesta.

Jednoiposoban stan u ovom objektu, površine 39,62 kvadratna metra, u visokom prizemlju, košta 61 hiljadu evra, dok takođe jednoiposoban stan nešto veće kvadrature, 41,06 kvadrat, ali na prvom spratu, može da se kupi po ceni od 63.500 evra.

Zatim, za dvosoban stan na površini od 46,75 metara kvadratnih, na visokom prizemlju treba izdvojiti 72.500 evra, za onaj sa istim brojem soba, ali na prvom spratu i veličine 47,72 kvadratna metra – 74 hiljade evra, a za dvoiposoban stan na istom spratu, površine 54,96 kvadrata – 85 hiljada u evropskoj valuti. U ponudi su i trosobni stanovi. Stan od 75,22 kvadratna metra, na drugom spratu zgrade, košta 116.600 evra, a za stan sa tri sobe na prvom spratu, koji zauzima površinu od 79,44 metra kvadratna, treba izdvojiti 123 hiljade evra. Svi stanovi su opremljeni centralnim grejanjem, a ostale karakteristike stanova i samog objekta su i fasada od pikovanog i siga kamena, uvozna keramika i sanitarije, blind vrata i kovano gvožđe, kao i hrastov parket prve klase, a tu su i garaže i parking mesta za stanare.(„Pregled“)

Pogledajte još