ONI SU NEŠTO NAJBOLJE ŠTO MI SE DESILO: Kristina Radenković žali što ranije nije postala majka

Na listi stvari koje nam zauvek promene život, rođenje deteta je na neprikosnovenom prvom mestu. To potvrđuje i dvostruka mama, voditeljka popularnog kviza "Slagalica" Kristina Radenković. Pre nekoliko dana na svet je donela sina kome su ona i suprug Nikola Radojević odlučili da daju neobično ime – Rogan, a bebinom dolasku u porodicu najviše se obradovala trogodišnja Tara.

- Ime smo odabrali još kada smo se zaljubili i kada smo tražili imena za decu. Moram da priznam da nam je ovo zvučalo divno uz prezime. Po knezu Roganu iz Gorskog vijenca - objasnila je Kristina gde su našli inspiraciju za sinovljevo ime.

Koliko je majčinstvo promenilo Kristinu Radenković svedoči činjenica da je okupirana decom zaboravila na svoj rođendan.

- Moji rođendani su mi bili najomiljeniji dani u godini posle Nove godine i Božića. No, od kada imam decu, sve se menja. Evo jutros sam i zaboravila da mi je rođendan. Sada ću tek zaboravljati, s obzirom na to da mi je Rogan rođen deset dana pre mog rođendana. Tako da smo do 38. slavili, sada više nećemo - rekla je ona i dodala da bi volela da je ranije rodila decu.

- Zvuči kao kliše, ali naravno dok ne dobiješ decu ne možeš ni da shvatiš kakva je to ljubav. Svaki roditelj to zna. Tako da su oni nešto najbolje što mi se desilo. Volela bih da mi se i ranije to dogodilo. Da sam znala, možda bih radila i ranije na tome - rekla je Kristina.

Izvor: Blic.rs
Foto: krisradenkovic/Instagram

Pogledajte još